Påskägg!


Såååå lördag idag, det har vart en riktigt bra dag. Hängde på stationens cafe hela förmiddagen tillsammans med Lisa & Emma. Vi fikade, bytte påskägg och pratade i mängder tills klockan slog 1530 då vi insåg att vi kanske borde åka hem. Tog bussen hem och möttes av en glad Melker när jag kom innanför dörren. Busade och kramades med honom i någon timme, och när klockan sedan slog 1700 fick vi besök av Ellinor med familj. Vi käkade middag tilsammans, sen fixade även jag och Ellinor efterätten som blev chokladmousse. Vi är så duktiga döttrar, så. Resten av kvällen hängde vi framför teven där en film var igång. Minnet är inte med mig för tillfället så vet inte riktigt vad namnet på den är, men bra var den iallafall. När klockan sedan slog 2200 gick de mot sin buss och jag hamnade sedan här. Sitter och ödslar tid och väntar tills klockan ska slå 0200. Då ska nämnligen våra pojkar uppträda. Viktiga grejer förstår ni. Annars har jag inte så mycket mer att meddela.
Vi hörs i framtiden mina fina. Ciaoo.
/Frida

old stuff

Tog en dusch tidigare idag sen hjälpte jag mamma och pappa att fixa middag, vilket var tacos! Jäkligt gott om du frågar mig! Vi satte oss sen ner i soffan hela högen och kollade på Harry potter och käkade godis.
Tittade på vart vi ska åka i vinter, vilket troligen blir Florida i ca 3 veckor, WHOOP, WHOOP! Sen bara suttit och myst ner mig här i min fåtölj och kollat på gammla x-factor videosar med killarna och alla möjliga videosar med de i.
Pappa ropade nyss på mig också så ska ta och hoppa ner till honom och kolla på nån film. /Alice
åhh gud kommer ihåg första gången jag kollade på den här videon :')

hej jag har jääääääääättetråkigt

Jorå, så sant som det var sagt. Sitter här och typ rullar tummarna för jag inte har nånting att göra. Snöat har det också hunnit göra, jdgafKEFWhgdfyderfgr! Vill inte ha snö! Har kommit fram till att jag ska ta tag i min garderob och att jag ska slänga de kläder jag inte använder så jag får pengar så kan jag köpa nya kläder! Lyssnat på musik har jag ocksåå hjort. Skulle ut till stugan med la familia idag men det blev inte så, så nu sitter jag hemma och ruttnar istället. Ska ta och hoppa in i duschen hade jag tänkt, känner mig väldans ofräsh sen ska jag skriva klart engelska grejen och kolla på prision break. Ciaaaaaaaaaaao! /Alice

Gammal bild!

You are golden

Goddag mina vänner! Är på riktigt bra humör idag, faktiskt. Har huset för mig själv till 9 ikväll. Så himla skönt, fast jag har egentligen inget särskilt att göra... Spelar in lite musik och kanske slår mig ner framför OC lite senare. Annars ska jag nog inte göra så mycket. Det är i och för sig väldigt fint och betydligt mer stabilt väder här idag, så jag skulle ju kunna ta en promenad? Ja, vi får se hur det blir. Känner också att detta blev ett otroligt värdelöst inlägg... Hm. Vi får hoppas att nästa gång jag hör av mig till er så har jag något vettigt att komma med. Ha en toppendag, allesammans! /Hanna.

Här ligger jag på stranden under solnedgången och ser allmänt störd ut?


I'm addicted to dope shit

Ska fanimej gifta mig med denna mannen, så jävla fucking bra!!  /Alice

already done.

/Alice

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck

Sitter här och dampar totallt på min dator, eller ja snarare min sladd. Var tvungen att sitta och hålla i sladdjävlen för tt dotorn inte skulle dö. Så ja min dator lever typ ett eget liv för tillfället. Men Har nu fixat det och snott Elias sladd så än så länge funkar det. Dagen idag har varit helt okej, ovanligt bra faktiskt. Men det kan ju dock bero på att det är fredag och det är nu lov! Sen efter skolan så drog iallafall jag och linda ner på stan och emelie knallade också med i typ en halv timme men sen vart hon tvungen att dra sig hemmåt. Jag och Linda hoppade in på Landings och tog en fika och pratade i ca en timme tog sen en liten promenad mot 10 som tog mig upp till gränby och sen åkte jag och mamma hem. Fick med mig en jeansskjorta och en vanlig top med mig hem. Sedan dess har jag bara ätit och nu sitter jag helt överlycklig att vi har lov och bara chillar! /Alice
skulle inte direkt säga nej....

MANGO TREE

/Hanna.

Påsklov!


Vad jag har på mig och hur jag sitter kan vi diskutera länge. Vad är mitt probleeeeem!? Åh..

ÅHHHHH, ÄNTLIGEN!! Ni ska bara veta hur välbehövligt detta lov är? Om man kan gå in i väggen som tonnåring, så tror jag fanimej att jag har gjort det. Hatar 8:an, den kör slut på en både psykiskt och fysiskt. Vet egentligen inte vad jag pratar om men det lät bra. Annars har faktiskt dagen varit helt ok. Vi hade badminton på idrotten som alltid är så jädrans kul. Sen käkade vi äcklig kyckling i matan, och sen spelade vi lite spel på so:n. I sammanfattning, en helt ok dag som jag sa tidigare. Vädret däremot har inte vart ok idag. Jag som trodde att våren var på väg, men de där uppe verkar inte riktigt kunna bestämma sig om det ska kissa, kasta dun eller bara chillpilla!? Detta är inte ok. Och vafan pratar jag om? En jävligt bra fråga, som jag inte har något svar på. Det är iallfall fredag och jag ska inte göra ett piss, bara handla godis tsm med Emma på Citiiiiiigrååsss för att de bara kostar 29.90. 29.90 LIKSOM, DET ÄR  INTE ENS TRETIO KRONOR!!! Som Lisa så fint utryckte det i matsalen idag. Hon är fin hon. Nu undrar jag igen, vafan jag babblar om? Fortsätta fundera på det ni, för jag ska gå nu. Haaaaaaaido.
/Frida

If I'm louder, would you see me?

Hejsan! Det var ett tag sedan sist, det må jag säga. Har ingen ursäkt att komma med... Inte ens en dålig en. Jag är helt enkelt Sveriges (om inte världens) sämsta bloggerska! ...Men det är ok.
Nu är det ju påsklov förresten! Känns bra, men inte så där otroligt bra som det annars brukar göra. Ska inte göra något speciellt under lovet, förutom att åka till Stockholm och storshoppa vilket jag är lite taggad inför. Men, en sak som är alldeles förträffligt med påsken är att då inser man hur kort tid det är kvar av terminen. Snart är det sommar igen! Å, så härligt... Och den kommande sommaren blir förhoppningsvis bättre än den förra! Usch. Sommaren 2011 var vidrig, men nu är det bättre tider! Ska nämligen till Grekland i sommar, vilket är det enda som verkligen är inplanerat hittils, och det ska bli alldeles underbart! Älskar hotellet och läget där vi ska bo. 10/10.
Orkar ärligt talat inte säga något om dagen, eftersom den var så otroligt värdelös. Ingenting speciellt på schemat. Det är upp till Alice och Frida om de tänker dela med sig av något skoj, men jag har inget att komma med för tillfället. Tack för mig. /Hanna.
Den enda höjdpunkten under sommaren 2011, Gotland.
Tänkte jag ska börja slänga in bilder som jag tog under tiden jag var där nu den kommande veckan eller så för att drömma mig bort till sol och bad, som snart är här.

A walk to remember

Dagen idag har vart helt okej, ingen migrän, YEEAAH! Hade helt okej lektioner och för en gång skull fattade jag spanskan! Haha åhh jag är så dålig. Men sen hade vi HK, LK och KT helt okej om du frågar mig. Drog sedan hem direkt och städdade hallen, duktig dotter, hej och hå! Ha. Men sen la jag mig iallafall i sängen och bara stirrade upp i mitt ovanligt sexiga tak (1D, hihioohoheheh) med hörlurarna i. Sen kom pappa hem och jag hjälpte honom med maten.
Och sen dess har jag inet gjort så mycket skrivit lite osv. Måste även fixa min eneglska redovisning, läsa ut engelskaboken osv. Men det fixar vi sen hörrni. ksa ta och hoppa ner till mamma och pappa nu sen blir väl duschen och engelskan. /Alice
Tumblr_m1dc80fhck1qdxmsmo1_500_large

Turn up the music.


Torsdag idag, otroligt bra dag jämfört med gårdagen. Har vart på bra humör hela dagen faktiskt. Sköna lektioner också osv. Gjorde mega amazing rulltårta tsm med Evelina på hkn. Drog ner till stan tsm med Hanna & Emma efter skolan. Vi kikade runt lite grann och jag fick med mig en konfirmationsklänning och ett mobilfodral hem. Sen satte vi oss på MoeJoes och provade deras foccacia. Den var fruktansvärt god, kan verkligen rekomendera. Även fast det brände lagom i min mun efteråt. Men sen gick vi iaf mot bussen och tog oss hemmåt. Har precis fixat min engelskeredovisning som infaller imorgon. Jävla skit sak. Vill inte, vill inte, vill inte. Men aja, sen har vi lov. Yesyeyes x8. Ok, då vet vi. hejdååå.
/Frida

We'll go down this road until it turns from color to black & white.

Knarkade typ huvudvärkstabletter och tog sedan bussen in till stan och dansade med mina kära buds!
Lika bra faktiskt, de fick mig på mycket bättre humör. Tog sedan tåget med Emelie och Elias kom och hämtade mig med moppe vid tåget. Så vi tog en liten tur med den, årets första tur faktiskt! Åhh det är så härligt och snart kommer jag kunna få åka själv!! Iihiohhoheheh. Men sen då? Jo jag tog en dusch, åt, kollade på TV med mamma och pappa och nu ska jag hoppa i sängs, så god natt! =) /Alice
18 dagar kvar till Drake! Så jävla taggad så det är inte sant, människor om ni bara kunde känna min glädje just nu!!!!

Dip dye.

Ni förstår inte hur sugen jag är på att göra en dip dye nu. MEGA SKITA BAJSA AMEZBALLS SUGEN.
Jag ska fan göra det innan sommaren.Jag avlider, jag skiter på mig. Åh, så fint det är
/Frida

Onsdag idag, ja.

Bättre än orginalet
Hallå vänner. Har vart på världens sämsta humör hela dagen. Det fanns verkligen ingenting som var possetivt med idag. Dåligt väder, dålig mat, dåliga lektioner. Men jag led mig igenom den och åkte även förbi ica på vägen hem tillsammans med Meli, Hanna & Emma. Det lurade med mig dit för att köpa godis, men jag tvingade dem däremot att följa med mig till stan imorgon. Så vi har en deal liksom. Iallafall så har jag dans om ett x antal timmar, är inte ett dugg taggad tråkigt nog. Är sjukt trött men jag lär behöva skaka av en del efter min godispåse. Nej, nu ska jag byta om. Ha en fortsatt trevlig dag, tyyp. Ciaoo.
/Frida

please say you wanna be my boo

Vaknade imorse och hade världens migrän men kände att jag hoppar väl iväg till skolan iallafall så trök i mig 2 alvedon och 1 ipren och fick sedan skjuts in till skolan. Men under dagen har det bara blivit värre så har varit hänging hela dagen. Försökte hålla mig kvar ett tag men hoppade sista lektionen och nu ligger jag här i min säng med ni vet den där "jag kommer snart spy upp allt jag ätit seanste veckan" känslan + migrän och jag fryser som en liten skit. Ska ta och bädda ner mig nu och försöka sova en stund så får vi se om jag orkar dra mig in till dansen, hoppas det. Vill verkligen, var inte med förra veckan + att det kommer inte bli nått nästa för att det är lov.. Nu ska jag iallafall försöka sova en stund. /Alice


Word.

/Frida


the wait is over

Blev inte så mycket musik prov men känner ändå att det var gansak lätta grejer + att det var inte så mycket.
Satte mig istället nere i soffan med mamma och pappa och kollade på CSI och får vi följa med?
Åt även en fett bit morotskaka, vilket inte går in på min diet men det skiter vi i! Heeeeej fetto!!!!!!!
Men ni vet väl vad man säger, värme på vintern och skugga på sommar. Nej men nu ska jag skriva klart här så frida kan få läsa nånting skojugts sådär runt 12 snåret. /Alice
Cooooola bruds!

foster to the people

Sitter nu och dunkar lite musik, ratar med mina gals, småpluggar musik till imöra och skriver.
Dagen har rullat på ganska segt måste jag säga. Märkte att mina vans gått sönder fick tillbaka kemi provet vilket jag inte alls är nöjd med, sög ärligt talat hästballe. Var godkänt men inte mycket åhhh hatar pisskemi! Any who, så fick jag senare även en underbar huvudvärk... Men kom iaf efterallt hem och satte mig och beställde 2 klänningar med mamma. 1 till konfirmationen och bara en vanlig långklänning, vilket även fick mig på lite bättre humör. Ska ta och fixa med lite annat nu så vi hörs väl! /Alice
Blev denna skönhet, tack mamma!

We all have a dream.

Gina tricot börjar växa i mitt hjärta igen. De hade en period när det bara sålde en massa fjortiskläder tycker jag, men nu har det faktiskt fått in en hel del fina kläder. Däribland detta över, förutom den älskade väskan som kommer ifrån kandee. Men om någon där ute känner typ; Åh jag vill göra Frida glad så är det helt ok att köpa hem detta till mig och trycka in i min garderob. I wouldnt mind.
/Frida

Louis tomlinson style.


Måndag idag igen. Åh fy att de kommer varje vecka, men samtidigt så tror jag att jag gillar dem ganska mycket. Vi börjar väldigt sent och har ett väldigt skönt schema på måndagar. Men det är väl just att det är själva måndagen som är jobbig. För måndagar är jobbiga, så är det bara. När jag kom hem var jag iallafall barnvakt till Melker i några timmar, han blev upphämtad vid 19 tiden. Sen dess har jag suttit här och skrivit lite grann på min novell. Pratar även med min buddosar på msn, de dampar för tilfället men det är kul. Ska nog lämna dem strax och ta och läsa lite musik, inför musikprovet imorgon. Inte speciellt kul men det behövs om jag vill bli godkänd. Körde förövrigt Louis tomlinson style idag som ni ser på min klädsel, sååå c00l. Men nu har jag inte så mycket mer att tillföra så vi hörs i framtiden. Ciaoooo potatoes.
/Frida

LIFHAEOFAGFAGUWHLDLILDDILADJÖ

GISSA VAD FAEN JAG SKA GÖRA DEN 8 JUNI?!?!?!?!?!?!?!?!!!?!??!?!
JOOOOOOO, JAG SKA PÅ NICKI MINAJ KONSERT MED EMMA OCH LINDA!!!!!!!
IHHOOHOHHHEHEHE TAGGAR REDAN ÅHH ÄLSKAR MITT LIV, FÖRST DRAKE KONSERTEN 15 APRIL, KAN INTE ENS FÅ UT MINA KÄRLKE FÖR HANS MUSIK OCH SEN NICKI MINAJ 8 JUNI OCH SEN 1D I APRIL 2013 SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!!! /ALICE

ALL I NEED IS.........YOU

Kom på att jag har inte bloggat nånting idag + att Frithooofo tjatar lite smått på mig..
Men dagen har iaf sett ut så att jag var tvungen att dra mitt fina arlse ur sängen halv 9 imorse för att jag skulle ta tåget till konfan med Meli. Det rullade på ovanligt fort, vi åt våfflor, målade osv. Sen var det föräldrar möte som bara tog typ 20 min och som Frido sa så vart det kaos pag att man bara får ta med sig 10 pers. Vi kommer bli typ 40 pers, troligen mer från min la familia. Så vi får se hur det blir. Men sen efter det så åkte vi iallafall hem till F&F och åt ännu mer våfflor och firade farfar som fyller imorgon. Sen somnade jag på deras säng och vid 6 nån gång så var vi hemma igen och jag har hunnit plugga och duscha. Så nu hoppar jag ner i sängen, god natt! /Alice

Don't talk about it.


Har haft en jätte mysig kväll tillsammans med min älskade släkt. Den är så mysig. Har lekt med min plutt, och käkat i mängder. Åh, så mätt jag är. Sitter för tillfället och pratar med Hanna om utlandsemstrar och sånt. Hon ska nämnligen till Grekland i samma veva som jag åker till Turkland. Åh, gud så jag längtar efter ledighet. Och sol & bad. Men, imogron är det måndag igen. Fy. Är en fullsmockad skoldag, sen ska jag vara barnvakt till Melkus, och sedan måste jag plugga musik typ hela kvällen eftersom vårat musik prov infaller på tisdag. Förhoppningvis sista nu innan påsklovet. Vi håller tummarna för det. Men nej, nu ska jag rulla vidare. Vi hörs vänner. Ciaoo.
/Frida

Ropa till gud.

Jag vet att det är en kristen låt osv. Men den är underbart fin och jag blir jätte glad av att höra den. Så lyssna, den är fin.
/Frida

Över hela vår jord.

Gissa vad jag sitter och gör just nu? Jo jag käkar nämnligen baguetter men trevliga pålägg. Om ni undrar vad som hände med mig på bilden så har jag faktiskt inget svar, för sådär ser jag inte ut på riktigt. Är iallafall nyss hemkommen från Konfirmationen, som faktikst var riktigt okej idag. Sen var det föräldra möte osv, fick även reda på att vi bara får ha 10 pers från släkten som kommer och tittar på själva konfirmationsgudtjänsten. Och där kaosades det totalt, eftersom att mamma har 4 syskor med respektive familjer. Jag räknade och vi har än så länge sagt till 34 pers att komma. Kaooos var ordet. Inom någon timme kommer faktikst alla dessa 34 människor hit, för vi ska fira min morbror som har blivit ett år äldre. Har väl inte så mycket mer att meddela så ska fortsätta äta min macka nu. Ciaoooo.
/Frida

Konfirmation.

Ska iväg på konfa nu. Är så trött så att jag håller på att avlida. Vi förlorade ju en timme inatt eftersom att vi drog
bak klockan. Åh fy.
/Frida

 


i can almost see the sky, when i need too i close my eyes

/Alice

fall into my arms

Har haft en jättehärlig dag idag. Alla kom runt halv 4 och det vart fullt ös tills de sista gick runt 8. Det var fika, prat, presenter, och gos med mina kusiner som är för gulliga! nike som snart är 3, alice? alice!? ALICE?! kom nu! Vi ska gå och kolla påhalsband, Tar min hand och börjar gå upp mot mitt rum. Haha När vi kommer upp så pekar hon på en av mina posters: vad heter han? Jag : harry. Var han söt? Hon nickar och blir generad. Hahaha hur söt som helst!
Har haft en underbar dag och det är snart dags för mig att avsluta den. Är jättetrött och måste upp runt 9 imorgon för jag har konfa, ORKAR INTE! Men men, sen blir det iallafall kalas hemma hos F&F så det blir trevligt. Det här har jag då fått. /Alice

Väska, 1D första bok, pengar, presentkort på monki, film, 1 bok, 1 kokbok, biljetter till DRAAAKE, en tröja, spotify premium och så klart vansen av mina gumms, tusen, tusen tack!

Summer inspiration.

Åh så jag älskar att sitta och klicka mig fram på Tumblr. Det finns så himla mycket fina bilder, och min inspiration bara flödar.

/Frida

i was there.


Nå, vad har jag gjort idag? Hela morgonen blev jag fast i min säng, satt och klickade på Tumblr och lyssnade på musik. Men sen frågade mamma om jag kunde damsuga huset, så jag tog tummen ur röven och gjorde det. Sen shufflade jag igång spotyfi och gick en promenad i det härliga vädret. Tog sedan en snabb dusch och har även hunnit med lite teve tittande och plugg. Har även ätit grillat för första gången i år, sommarkänsla. Sitter för tillfället och lyssnar på musik och stoppar i min godis. Imorgon är det söndag; konfirmation och sen ska jag fira min morbror som har fyllt år. Annars händer inte så mycket i mitt liv. Vi höööörs mina kära. Ciaoo.
/Frida

Lazee ft. Ilya - Got It Like That

Mamma kom och väckte mig runt 9 imorse även om jag inte somnade förren typ 3 igår, ehehe. Kom inte upp ur sängen försen halv 10 och då började storbaket. Så från ca 10 till 12.30 nån gång så bakade jag en morotskaka, kokostoppar, scones och cupcakes som nu står i kylen och väntar. Släkten kommer ju runt 3 och ska fira mig.
Sitter även och pratar lite smått med Frida och lyssnar på musik, även om jag egentligen måste hoppa in i duschen, sminka mig, fixa håret och bestämma vad jag ska ha på mig. /Alice

I'm still alive.


Åh, det är lördag idag! Och det här är en sån här dag när jag bara drömmer mig bort. Sitter och tänker på allt som ska hända i framtiden osv. Är på världens bästa humör, även fast jag mår sisodär. Ska iallafall ha en riktigt hemma dag idag, ska inte göra mycket alls. Har däremot satt upp lite plugg på listan eftersom att musikprovet infaller på tisdag. Annars står det mest; fixa min 1D vägg, städa rummet, käka frukost, kolla tumblr, skriva på min novell, blogga osv. Jätte skönt helt enkelt. Har väl inte så mycket mer att meddela er för tillfället så jag hör av mig senare. Ciaoo.
/Frida

every time i turn around

Yoooooooo McFlooooooow! Sitter nu i min säng efter en underbar kväll med mina underbara! Fick helt otroligt fina presenter och nått otroligt mys med mina gals! Behövde verkligen en kväll med bara er och inte behöva tänka på nått annat. Sen runt 11 så hade iallafall alla dragit hem och jag tog tag i disken och sen fastnade jag just här, I min pyjamas i min säng och bara njuter av att jag kan sova lääääääänge imorgon och att det är helg och att jag har så himla fina människor runt om mig hela tiden älskar er verkligen av hela mitt hjärta och fattar inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade sån fin familj och så fina vänner som jag har! /Alice
Fick ett par röda vans, seriöst hur bra vänner har inte jag på en skala 1-10!? Jo 98765431234566 om inte bättre.

Friday, friday.


Heeeeeej! Klockan är mycket och jag är trött som en seg ödla. Har haft en riktigt bra dag idag, inte alls så jobbiga lektioner i skolan. Det var dessutom tacos till lunch, som ett + i kanten. Sen cyklade jag hem och softakoftade gal1. Sen vid 17 tiden mötte jag Emma vid hörnet och vi traskade ner mot svartbäcken där vi träffade Lisa. Sen hoppade vi på bussen mot Vattisholmis där vi även träffade Hanna & Meli. Sen gick vi hem till Alice där vi har hållt hus resten av kvällen. Vi käkade jätte got mat, fikade, pratade och firade våran Alice. Det verkade som att hon blev jätte nöjd med sin present så det känns grymt. Annars då? Händer inte så mycket, ligger i min säng och lyssnar på musik samtidigt som jag har en fin konversation med Hanna på msn. Kommer somna inom typ 5 min känns det som. Lördag imorgon, sovmorgon väntas. YESYESYES!!!
/Frida

Sunshine.


Så fort jag hör ordet torsdag så skriker det KAOS i min hjärna. För det är precis vad den här kvällen har varit. Dagen i helhet har egentligen vart ganska bra. Satt ute i solen med mina fina i flera timmar och pluggade. Sen åkte vi och solade solarium efteråt. Och sedan blev det fika på Landings. Myyyysigt. Resten av kvällen har däremot var väldigt stressande. Varför vet jag inte riktigt. Men har fått en jävla huvudvärk, och har pluggat kemi, engelska , musik och svenska och har bara inte kunnat slappna av helt enkelt. Men det är iaf fredag imorgon, vi ska hem till Alice och fira henne. Jätte mysigt. Förhoppningvis gillar hon min present, vi får väl se. Spänningen är olidlig, haha skämta. Men vet ni vad? Nu ska jag ta och titta på one tree hill avsnittet som har kommit ut. Så vi hörs.
/Frida

even if i never cross your mind again

Hej jag är på fett skumt humör! Vettefan vad det är men har nu kollat lite på musiken och engelskan och ska ta och sätta mig ner och ta itu med spanskan också. Bajs på spanskan. Mamma kommer hem när som helst och då blir bakingtime ska ni veta! Eller så gör jag det imorgon... Aja vi får se hur det blir måste iaf plugga och duscha sen får vi se vart kvällen tar mig. /Alice
Le lööööve!

I Fell In Love At The Seaside

Sitter och drogar the kooks atm. Ska ta och försöka plugga lite till imorgon. Huvudvärken har gått ner och jag sitter och kollar igenm massa gammla bilder. HAHAH herregud hur man såg ut! Duscken väntar även på mig och sen ska jag försöka baka nånting också. Och Emma jag ska faktiskt göra morotskaka till imorgon! :') Har typ gått och kärat ner mig i morotskaka, så jävla gott!  Haha Hej tjockis! Men, nej nu ska ta och rulla vidare. /Alice

Så jävla cooooola!

I wanna be drunk when i wake up, on the right side of the wrong bed

Hade en jättehärlig dag igår men vaknade upp imorse med världens huvudvärk och ont i kroppen och mådde lite allmänt pissigt. Knallade ner och tog huvudvärkstablett men när jag märkte att det inte riktigt hjälpa så fattade jag att jag hade migrän. Händer inte ofta men när det händer är det inte mysigt kan jag säga er! Men mamma började sent idag så hon fixade frukost till mig och Edvin som också är hemma pga influensa. Ska försöka sova en hel del idag och bara ta det lugnt och vila upp mig inför helgen eftersom detektorer vara fullt ös hela tiden. Imorgon kommer mina gumms hit, åhhhhhhhh så härligt detvska bli! Var ett tag sen vi gjorde nått alla 6 sist. Sen på lördag så kommer hela släkten hit och firar mig så då blire massa fika och mat och prat osv osv. Sen på söndag är det konfa och sen blir det kalas hemma hos f&f eftersom farfar fyllt år! Ska ta och krypa ner i sängen nu, hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Kram / Alice

 


21 mars 2012

Så var man alltså 15 då.. Känns bra, antar jag. känns osm igår om jag ska vara ärlig. Mysigt med födelesedagar tycker jag. Spelar ingen roll om det är min eller nån annans bara så mysigt med att alla samlas osv osv. Vaknade imorse av att m & p och edvin och elias kom in och sjöng för mig imorse, fick lite presenter och frukost på sängen. Fick sedan skjuts av pappa in till skolan. Blev firad lite smått i skolan också med en hel del kramar imorse när jag kom dit, lite vacker sång fick jag också! dagen rullade på helt okej fast sista lektionen på onsdagar är alltid så dryga och sen åkte jag hem. Och strax efter det så kom F&F med lite mer presenter. Vi åt mat och fikade och sen satte ag mig lite smått med lite läxor men ska nu hoppa i säng. Tack allihopa för alla fina gratulationer, ni är ju för härliga! /Alice
Ca ett år sen. Helt sjukt hur tiden går fort!

Maria Montazami.


Gissa vem som har vart och träffat Maria montazami? Jamen precis, rätt svar. Hon hade nämnligen föreläsning på UKK här i Uppsala som jag var och tittade på. Hon var skit skoj haha, precis som på teve. Så härlig. Åt även en kina buffé med min moster & kusin innan. Och hur härligt har inte vädret varit idag!? Mätaren stod på 18 grader, vilket är helt jävla amazeballsbra!! Slutade även min skoldag med en inställd franska lektion, vilket gjorde hela dagen bättre. Åh så glad jag är idag. Och Alices födelsedag är det också! Grattis igen min fina!! Imorgon ska jag ner till stan med min buddos, på jakt efter present till henne. Hanna, jag och Emma ska även sola. Om jag nu vågar, hehehe. Annars händer inte så mycket i mitt liv, franskaläxan skriker efter mig så jag ska nog förflytta mig dit. Torsdag imorgon, sovmorgon. Såååååååååå jekla bra så det finns inte.
/Frida

Grattis finaste vän.

Ha världens bästa dag nu, för det förtjänar du verkligen. Stort, stort grattis på din 15 årsdag swagstaaah.
Vi älskar dig!
/Hanna & Frida

Make it easy on me.


Tjatja poolers. Händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Har käkat lassange, pastasallad, tittat på tillbaka till vintergatan(älska), Oc, och så har jag upptäckt världens bästa sida och ett mycket trevligt band. Sidan kallas zumiez & bandet kallas The Shins för er som undrar. Pratar även med min buddos på msn, fast dem är rätt inne i the kooks så jag slutade lyssna för ett tag. Fast iofs så lyssnar man inte på msn, man tittar, så jag slutade alltså titta för ett slag. Hade tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag sover ut ordentligen inatt och kan pallara iväg till skolan imorgon. För det är inte vilken dag som helst inte, det är Hannas tandläkardag, men framförallt Alice 15 årsdag! Kan inte kalla hennes fjortis länge till alltså. Sorligt nog, men nu kan vi iaf köpa engeridryck tillsammans. & cykla förbi utanför polishuset utan hjälm. Och så är vi ju båda byxmyndiga, fast det behöver vi kanske inte göra tillsammans, för då blir det hela väldigt äckligt. Ok, förlåt vi släpper det. Nu ska jag fortsätta lyssna på mitt kära band här. Kanske käka en banan, bara för att göra Elin glad? Vi får väl se. Ciaoooo.
/Frida

Obey bitch

Dagen i skola rullade på helt okej idag. Inställd svenska, idrott, genomgång på musiken osv. Sen drog jag, lisa, meli och lite andra mot kyrkan där vi pratade, fikade. Typ det vanliga. Körde minuten också, hahah riktigt roligt. Överträffade mig själv genom att träffa en mentos i en cola flaska som stod på marken och jag stod på en stol. Så jävla cool jag är! Skypade lite med Lisa och Ellen som nu befinner sig i Brazilien, fäller en tår för att de flyttat dit. Sen fick jag med mig lite godis och kakor med mig hem som jag ska sälja... Dock inte så kul men men. Ska ta och skriva lite nu också men vi får se hur det går, är gryyyyyymt trött. /Alice


VILLLLLL.HA.EN.NU!

Bless my boy.

Det finns hopp!
/Frida

Sjuk tisdag.


Fick knappt någon sömn inatt så vaknade med världens tyngsta huvud, och världens huvudvärk. Hade även väldigt ont i halsen så jag bestämde mig för att vara hemma. Har legat nerbäddad i min säng hela förmiddagen och bara kollade på gamla videos på 1D. Har gått igenom alla xfactor videos, och alla intervjuer. Åh, såna gamla minnen. Har även legat och tänkt på att om exakt 377 dagar och 6 timmar sitter vi inne i O2 Arenan och väntar på att få se våra pojkar. Åh, så jag bara vill att tiden ska svisha förbi nu. Men de händer en del saker innan dess också, däribland Turiket, Polen, sommarlov osv. Ni kanske märker att jag är ute på andra tankar just nu, har vart det hela morgonen. Åh, det är så härligt att drömma sig bort ibland. Men iaf, back till nuet. Pappa skulle komma hem med lunch till mig strax, så vi får se vad han har hittat på. Tillsdess ska jag fortsätta drömma mig bort. Så vi hörs vänner. Ciaoo.
/Frida

G'night peeps!

Tror jag ska ta och hoppa i säng nu. Har inte gjort så mycket sen sist. Har typ suttit och stirrat ut genom mitt fönster som ett emo, nej det har jag inte gjort men jag har praktiskt taget inte gjort ett piss. Eller jo jag har uppdaterat min skitus novellus! HAHAHA, vettefan varför jag ens fortsätter skriva på den men det är bra. Lite onödig sysselsättning sådär. imorgon då, vad händer då? Jo skolan såklart, sen blir det väl kyrkan som vanligt, fika och mys där och sen ännu en slapp pluggfri kväll hemma förhoppningsvis. /Alice
Hahahahaha gud jag är så jävla mobbad!

30 grader i februari.


Tog precis fram saxen och klippte av mina gamla byxor. Har ett par spritt nya shorts nu alltså, hur det ser ut kan vi diskutera någon annan gång. För det är måndag idag och klockan börjar närma sig nio, vilket betyder 30 grader i februari. Taggataggataggaa. Ciaoo.
/Frida

Gucci, gucci, prada, prada

Hello m'friends. Drog efter skolan till en Fancy liten second hand butik med Hanna och Evelina satte mig sen på en buss och när jag kom hem vart det pizzabak och filmmys med resten av lilla familjen berg. Pappa kom även hem för några minuter sen med lite choklad till hel högen. Kollar på narnia för er som ville veta. Prins Caspian ser inte helt fel ut heller för den delen, ehehe. Men jag håller mig till zayn så Frida du behöver inte oroa dig han står alltid högst på min lista! (; nej men nu ska jag återgå till filmen! /Alice

Hej jag typ skiter på mig när jag ser den här bilden! Så jävla underbar!


Måndag 19 mars.


Måndag idag, kemiprov och skit. Även dagen då Lisa och Ellen flyger iväg till Brasilien. Flyg säkert tjejer, och ha det riktigt grymt där borta. Sitter för tillfället och knaprar på en godispåse som mamma kom hem med. Fast iofs så knaprar man inte på godis, men det får stå så för det ser bra ut. Annars då? Jo, jag har hängt med min fina Lisa nu på eftermiddagen. Vi slängde ihop lite chokladbollar och sen fastnade vi framför teven hela eftermiddagen. Det var allt ifrån Oc, till Greys anatomy som bjöds. Prata lite grann hann vi även göra. Sen kom även min kära moder hem med lite posters/bilder på 1D som jag precis har fått upp på min vägg. Tack så mycket mamma! Bilden här över är förövrigt den mest reetard bild som jag någonsin har skådat, tillägnade 5 minuters skratt till den. Åh herre. Men nu har jag väl inte så mycket mer att meddela. Ska ha en pluggfri kväll så jag ska bara sitta här och dreeeegla.
Vi hörs pooler, vi hörs.
/Frida

California.


Åh, snälla. Behöver detta så himla mycket just nu. Snälla bara ta mig tillbaka.
/Frida

hata, hata, hata, HATA kemi!

Har nu suttit ca.7 timmar med kemin idag borde plugga ända tills imorgon bitti för kan fortfarande inte ett skit. Det är typ första gången jag verkligen har satt mig ner och pluggat på kemin sen vi fick reda på att vi skulle ha prov typ 3 veckor sen.Har även kommit på under dagen att jag inte kommer ihåg vilken dag jag ska till sjukgymnasten vilket är ett litet problem, brukar få en lap med datum på men fick inte det denna gång så vi får se hur jag lyckas komma på vilken dag och vilken tid det är. Men nu ska jag ta och skriva klart min novell, sen blir det duschen, mer kemi plugg och sen sängen! /Alice

chatting up with these babessssss!

Hey you, don't give up.


Gick och la mig förtidigt igår och vaknade alldeles för sent idag. Åt mig en lång frukost och tog sedan fram mina kemi böcker. Sen satt jag med dem till klockan 1700 tiden. Gjorde en pakt med mig själv att inte röra min dator på hela dagen, och det gjorde jag inte heller. Men hade däremot lust att riva sönder mina böcker och typ äta upp dem. Det var ungefär i det tillfället som bilden över också togs. Har iaf lagt unden kemin för idag, även fast jag inte kan det, men samtidigt så vad gör det om 100 år? Sitter och garvar åt Liam för tillfället. Han är så tråkig på twitter att det blir roligt. Men ska inte uppehålla er dyrbara tid mer, så vi hörs imorgon. Måndag, gå och skjut dig eller något.
/Frida

am i supposed to be laughing?

vaknade ca en timme sen och har bara legat i sängen sen dess. Ska ta ch käka nått nu och sen blir det hardcore kemi plugg tills typ imorgon bitti! Kan inte ett skit och har knappt pluggat heller så vi får se hur det här går. Ska försöka dra med mig pappa ut på en springtur också. Och ska kanske iväg med mi padre y madre för att kolla på en lägenhet i årsta. /Alice

Slide over here.


Har haft en trevlig dag. Har spenderat massa tid tillsammans med min fina Melker, fick en (Fet, mega, tjock, awesome, jävligt stor) 1D affish av min moder. Tacktacktack. Tog sedan med mig Melker hem till honom, där jag sedan spenderade resten av kvällen. De bjöd mig nämnligen på tacos, och som ni vet. Tacos och jag, en jädrigt bra kombination. Men det var även mycket trevligt att få umgås med min morbror&tjej. Vi såg även filmen Taken som har fått mig helt galen. Har övat på karate sparkar och slag hela kvällen nu. Måste ha lite självförsvar har jag insett, så nu jävla ska jag träna upp mig. Har även smällt i mig en skål marängswish och sett Jupiter och Venus med blotta ögat. Imorgon är det söndag som står på tur, den startar jag med en välförtjänt sovmorgon, sen ska jag i dagen till ära plugga Kemi. Eftersom min älskade kemi lärare tycker det är kul att lägga proven på måndagar. Snuttegulligt va? Nej, här kan mina karate sparkar passa bra. Ska gå och öva nu. Passa er. Ciaoo.
/Frida

we keep making all the same mistakes

Är nu hemkommen från F&F, hadedet jätte mysigt. Kollade på massa tyger, kläder mm, bakade och lagade mat och detblev även en hel del prat. Fick med mig 2 skjortor, 1 halsduk, 1 långkjol som jag ska sy om och även lite tyg fick jag med mig hem. Ska nu ta och städa mitt rum lite, ser förjävligt ut! /Alice
Vill till London, nu!

GLÄÄÄÄDJE.

pic.twitter.com/P1VZiUjZ
/Frida

Wanna be loved.

(OBS OBS OBS BILDEN ÄR GAMMAL.)
Vaknade upp nu och insåg att jag hade halva min godispåse kvar från igår. Härlig känsla. Sitter och trycker i mig det nu, ingenting är bättre än "dageneftergodis". Punkt. Om cirkus en kvart kommer Melker hit, sen stannar han här hela dagen. Får väl hitta på något så att han håller sig sysselsatt. Är riktigt glaaad idag alltså, Lördagar är så fina. De gör en på så gott humör, så. Åh, hoppas att ni får en bra dag nu käraste ni. Vi hörs. Ciaooo
/Frida

do more of what makes you happy

Vaknat kl.7 och inte kunnat somna om, check! Mensat ner hela sängen, check! Jorå, livet leker hörrni. Men ska iallafall nu ta och stoppa i mig lite frukost och sen drar jag mig hem till F&F ett tag. Kommer väl hem nån gång på kvällskvisten. Så ni får ha en bra lördag allihopa! /Alice

00.26 - fredagsnatt.


Hm, nu ska vi se. Vad har hänt sen sist vi sågs? Jag har käkat Pizza, druckit cola, tittade på One tree hill och skrivit en hel del på min novell. Även här har min spotify lista varit väldigt delaktig. Har pratat lite grann med Alice som ni stötte på tidigare ikväll ifrån Alices inlägg. Även Habba flikade in ett tag, men sen somnade hon tror jag. För henne fick jag inte höra något mer från. Just nu är jag väldigt, väldigt, otroligt, mega trött. Ögon locken åker upp och ner på mig hela tiden. Veckan hade varit tuff alltså. Imorgon väntas en välförtjänt sovmorgon, taggar redan. Sedan ska jag sitta lite barnvakt till min fina pojke som jag inte har sett på 6959670(osv) år känns det som. Eftersom att han har varit sjuk. Nu ska jag nog shuffla igång min lista igen och sedan ta och skriva lite till på min novell. Fantasin flödar såhär på fredags natten. Vi hörs mina fina vänner. Ciaoo.
/Frida

Fame - B.o.B

Så jäkla underbar musik! /Alice

your world is my world

Yo my party peeps! Sitter här med en stor skål glass i handen och bara njuter av min fredag kväll. Jag och pappa tog en impulsiv ride ner till stovreta och köpte denna glass, nu sitter kjag och snackar med fritchofoo som är helt totallt inne i OTH. Får lite små fina komentarerer ibland av na, blir inte så mycket snack när hon väl är inne it, så här fin konvo har vi Frida: VAFAN NATHAN SKJUT HONOM FÖRFAEN, BRA PHEW, OMG ... DE DÄR VAR LÄSKIGT. JAG TRODDE BROOKE SKULLE DÖ. TACK GODE GUD ATT DEN DÄR BITCHEN HJÄLPTE HENNE. ÅH, TACK. nej men nu ska jag återgå till fridqa och mina fina konvo. /Alice

VAFAN NATHAN SKJUT HONOM FÖRFAEN
BRA PHEW
OMG ...
DE DÄR VAR LÄSKIGT.
JAG TRODDE BROOKE SKULLE DÖ.
TACK GODE GUD ATT DEN DÄR BITCHEN HJÄLPTE HENNE.
ÅH, TACK.
OCH JULIAN. DU ÄR SÅ JÄKLA GRYM
OCH FUCK THAT DAN DPG
OCH HALEY, DITT LIV ÄR FÖREVIGT RÄDDAY

do ya thang!

Blev ingen f&f idag men mina friändz fick lite livlust i mig idag iallafall. HAde även bara 4 lektioner även om den sista var så jävla lam så det var inte sant, hade världens skummaste vikarie som inte ens kunde spanska och guud vila bara ställa mig upp ta mina grejer och gå därifrån. Men jag satt kvar och kom ändå hem ca en timme tidigare än vanligt eftersom våran sista lektion var inställd, YEAAH BUDDY! Och sen dess har jag inte gjort så mycket pluggat lite halvt på kemin, som jag egentligen bara vill slänga ut genom fönstret.. Hosta har jag tydligen också börjat med, vettefan vad som hände, känns som om jag ska hosta upp mina inälvor. Nej men nu känner jag att det blev lite lång här + att mina budds vill att jag uppdaterar min novellskit! /Alice
Ska på denna sköna jävels konsert om ca en månad bitchesssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!

Thank god it's friday.


Fredag idag, yesyesyes(osv). Väldigt kort dag idag, hade en lektion på morgonen sen drog vi till Fyrishov och hade simning. Livräddade, simmade osv. Sen satt vi i bastun lite för länge, för att bli av med lite kilon på vår kropp. Även för att balsamet i håret skulle värka, och för att våra porer skulle öppna sig. Ni förstår så mycket vi har att tänka på. Sedan traskade vi mot kyrkan där vi hämtade våra tulpaner. Jag sa sedan hejdå till Meli & Hanna när vi skulle åt olika håll. Sedan hoppade jag på min bike och trampade hem. Sen dess har jag hunnit äta lunch, städat mitt rum, fixat min 1D vägg och pluggat lite kemi. Min spotifylista var även väldigt delaktig. Kändes även fruktansvärt bra när mamma kom hem och gick in i mitt rum. "Åh va fint det är här. Har du städat!?" Sa hon glatt och tittade sig omkring. Jag samlar på mig pluspoäng förstår ni. Snart så är den där läpp piercingen min. Resten av kvällen; Pizzakäk och cola. Jihaaaaaa. Var tog min planer vägen om att vara nyttig? Bra fråga Frida.
/Frida

Lager 157.


Gjorde en sjukt dålig franska redovisning, och HK provet gick sådär. Men det är iaf över och jag behöver aldrig mer stöta på det i heeeela mitt liv. Säger vi. Var för övrigt på riktigt dåligt humör hela dagen, stackars mina buddosar. Vi slutade iaf vid halv 4 tiden och då tog vi fjortan ner på stan där Emma, jag och Hanna hoppade av. Vi skulle nämnligen gå och sola. Det var en upplevelse kan man väl säga, jag fick iaf lite färg på kroppen. Vilket kan behövas tils imorgon då vi ska simma på fyrishov. Efter solningen hoppade vi iaf på en annan buss och tog oss bort till Lager 157 där vi hängde ett tag. Varken Hanna eller jag hittade någonting men Emma köpte med sig en tröja hem. Sen käkade vi tjockismiddag på nån kiosk där, och sedan tog vi en sväng inne på Willys där jag köpte min älskade FRIDA tidning som kom ut idag. Blev även på mycket bra humör under eftermiddagen, så tack för det tjejer. Och tack för en softkoftig eftermiddag. Nu ska jag stoppa huvudet i kemi boken, sedan ska jag läsa alla min favorit novellisar.
/Frida

i'm a screwed up mess

Orkar inte med livet just nu och jag känner att jag typ borde åka hem till f&f och bara skita i omvärlden en stund, så tror att jag gör det imorgon efter skolan. Orkar ingenting just nu så tror jag ska ta ett bad och bara, aa vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv just nu så hej då. /Alice
jag och sötaste farmor!

People everywhere.

Stoppade i mina hörlurar och shufflade igång spotify. Sedan satte jag igång med min provlunch. Gjorde en del missar men resultatet var iallafall helt okej. Mamma tog iaf om och sa att det var gott, så jag litar på det. Sedan övade jag på franska redovisningen några gånger, och hoppade sedan i mina träningskläder. Drog sedan ner till streeten och dansade av mig alla energi i en timme. Blev även på bra humör pågrund av mina buddos. Ni är allt för bra ni, allihopa. Kom nyss ut ur duschen också, där jag fastnade allt för länge. Stod och grät ett dussin minuter, men tog mig samman och nu sitter jag här. Det ni ser här ovan är bara lite utfyllnads bilder på kläder från hm. Skulle inte klaga ifall de ramlade ner i min garderob. Ska iaf strax ta och hoppa i säng, torsdag imorgon. Jävla franska redovisning, jag hatar dig. Och du är inte så mycket bättre du heller Hk prov. Gå och ta er båda två.
/Frida

Drar nu in till lilla Uppsala igen för att dansa!!


En så jävla bra fucking låt!

fav!
/Alice

Keep talking.


Onsdag idag, även directioner dagen. Är tyvärr på världens sämsta humör och har en hel drös med prov och läxor. Är så jäkla trött och orkar verkligen ingenting. Skulle behöva sova i ett x antal timmar men min kväll är redan uppbokad. Har praktiskt hk imorgon så ska strax laga mat till familjen, måsta öva. Har även franska redovisning imorgon som kan ta sig. Allt med skolan kan ta sig för tillfället. Jag orkar inte. Har även dans ikväll, men det kan kanske behövas för att bli av med min ilska. Ni kanske har märkt att jag är på dåligt humör? Ska inte ta ut det mer på er nu så vi får höras när mitt liv är stabillare, hahaha. OK, bye.
/Frida

Waiting on the sky

Tisdag idag, skolan var väl okej, fick tillbaka fysik provet som var...okej. Kunde gärna fårr lite högre men jag var en bit över godkänt iallafall. Sen fick jag även reda på att jag byt utvecklignssamtalstid, så hade det idg halv 5 och det gick bra. Sitter nu men Drake i hörlurarna och ska ta och ta bort sminket, borsta tänderna och sen sätta mig med Kemin och sen även skriva lite på min skit novell, som suger men det är skoj! Byeee peeps! /Alice
Åhhh gud, minnen kära männiksor, minnen!

Tisdag idag, ja!


Startade min dag med pannkaksfrukost. Mamma ställde sig och steke en massa igår kväll så jag utnyttjade de som blev kvar imorse. Sedan cyklade jag och mötte upp Emma och sen trampade vi till skolan, för en gång skull i tid. Faktiskt lite för tidigt tillochmed. Sedan flöt dagen på, skrev diagnos på matten, fick tillbaka fysikprovet, spelade lite badminton och sjöng lite Stevie Wonder på musiken. Sedan traskade jag mot kyrkan tillsammans med mina käreste där vi fikade lite och sedan målade vi i ett antal timmar. När klockan slog 16.50 hämtade mina päron upp mig och vi tog oss ner till skolan, där mitt utvecklingssamtal inföll. Allt gick toppen! Sedan cyklade jag hem och nu sitter jag här. Ska strax slå upp kemi boken, samtidigt som jag ska lyssna på NRJ. One Direction tävling ni vet, de uppehåller min dyrbara tid. Men vad gör man inte för killarna? Nej, nu ska jag rulla vidare. Ciaoooo.
/Frida

bedtime

Ska nu ta och hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen. Blev inget Kemi plugg ikväll, och skönt var det. har inte riktigt haft någe pluggfri kväll alls de senaste veckorna. Nej men nu ska jag rulla vidare! /Alice
Slänger in en liten Ed Sheeran lår här också!

you spell it B I T C H, bitch.

Hej på er bajsungar! Sitter här på min lilla kontorsstol och försöker fundera ut om jag ska plugga lite kemi eller bara sittkvar här ett tag och sen ta en dusch och hoppa i säng.. Vi får se, men dagen har iallfall varit helt okej. Har varit helt underbat väder idag och jag har haft mina nya skor på mig! :') Praktiskt taget levde i dem, de första 24 timmarna, eheh. Ska skiva vidare på min lilla bajskorvis novellus bajs nu också! Hej svejs! /Alice
Så här söta är jag o min brother!

Förlora allt & börja om.

(Titta så otroligt cool jag var i somras, herregud.)
Mitt humör är på topp idag! Kan antingen bero på att SO provet vi skrev gick väldigt bra. Det kändes så iaf, sen får vi väl bara vänta på resultaten. Det kan också bero på att vi slutade 20 minuter tidigare, eller att jag insåg att jag hade cykel och slapp gå hela vägen hem. Eller framförallt det fina vädret som vi har ute nu. +13 grader och sol i mars, det är ovanligt Sverige. Men även riktigt jäkla bra. Ligger här i min säng och planerar att gå iväg till köket och göra tacos till mig själv. Eftersom att pappa står och lagar lax, som inte är det bästa för mina smaklökar. Tacos däremot, ni har hört det förut och ni får höra det igen. Vi är en bra kombination, tacos och jag. Hade tänkt att ha en pluggfri kväll och bara softakofta, men sen insåg jag att jag har ett jätte, mega, super fint kemi prov som infaller nästa måndag. Har även hemkunskapsprov på torsdag som jag borde öva på, och även utvecklingsamtal imorgon som skrämmer mig lite grann. Menmen det tar vi då. Nu ska jag göra någe rolitttt. Ciaooo.
/Frida

Drake - Headlines

Drar mig nu till sängs, är hur trött som helst har typ somnat med huvudet i So papperna 238462399 gånger, fastnat framför tumblr och twitter ett antal gånger, skrivit på min novell osv. osv. Men nu ska jag äntligen bädda ner mig i min underbara säng. God natt nu kära människor! /Alice
Här får ni lite musik också, det blir skitbra!

En gång i phuket.

Har haft en jätte mysig eftermiddag tillsammans med Lisa och Emma. Ska strax iväg på bio, en gång i phuket. Har redan sett den men har inget liv och den var så fruktansvärt rolig och jag ser den igen. Hej tönt. Men nu måste jag dra. CIaooo.
/Frida


YEAAAAAH BUDDY!

Morfar och Ingrid kom vid halv 3 och har nu precis åkt och jag ska sätta mig ner och plugga SO i mina nya vans som jag fick!!!!!!!!!!!! AHHHHHH heheh ni sk bara veta, är typ för lycklig för ett par skor men är typ kär i de, så kommer leva i dom nu ett bra tag framöver! bra, tack, hej! /Alice
åhh all kärlek till mina skor, och tack världens bästa morfar!

natti natti m'pooheads

Drar mig nu till sängs här runt 12 snåret. Dagen har varit riktigt mysig! Bänkade ju med familjen framför melodifestival och loreen vann! Så jävla bra! Blev sedan mycket godis och kollade även på hangover part 2 i min ensamhet... Morfar kommer hit imorgon också så det sak bli riktigt skoj att få träffa de, blir inte så jätte ofta direkt. Nej men nu ska jag hoppa i säng, god natt på er! /Alice

Normala klubben, shalala!

You made me who i am.


Kan väl börja med att säga att jag hatar att köpa bikini. Hatar är ett stark ord men det passa jädrigt bra in här. Det slutade med att vi hamnade i någon special butik där de fick mäta ut mina mått osv. Dyrt som fan blev det också. Men en bikini fick jag iaf med mig hem, så nu är det avklarat. Förhoppningsvis behöver jag inte genomlida detta något mer på ett år. Annars så har jag inte gjort så mycket. Har fått upp ett nytt kapitel på min novellblogg och har även tittat igenom SO:n några gånger. Eftersom att ett SO prov infaller på måndag. Men har hyfsat bra koll på det så jag har släppt det för idag. Väntar även in några kompisar till familjen som ska äta middag här. Jag har beställt tacos så jag hoppas förbövelen att mamma har fixat det nu. Jag & Tacos är en väldigt bra kombination ska ni veta. Nej, nu ska jag kila vidare. Vi hörs väl. Ciaoo.
/Frida


MELLO 2012

Städade och dammsugade klart mitt rum med Chirs Brown och YMCMB i hörlurarna, vilket var riktigt härligt. Sen Så hann jag precis Sätta mig ner när mamma kom ch frågade om jags kulle hänga med och handla och ja, det gjorde jag. Så vi åkte ner till boländerna och kollade runt där. Fick även med mig hangover part 2 hem. Vilket är en skitrolig film, så om ni inte sett den så måste ni se den! Sen då, vi tog en ride förbi stovreta och köpte pizza så jag har precis tryck i mig en Kebabtallrik, hej tjockis! Nu ska jag ta och sätta mg ner och plugga lite SO, mysigt sådär på en lördag... Sen kommer jag väl troligen tjocka mig mera ikväll bänkade framför mello finalen med massa godis! /Alice

#KONY2012 #STOPKONY2012


Klicka på bilden för att se videon. Sprid via Facebook, Twitter eller din blogg!
Se hemsidan: http://kony2012.com
Donera pengar till Invisible Children: https://www.stayclassy.org/checkout/donation?eid=14711
Info om Invisible Children: http://www.invisiblechildren.com/
"Where you live shouldn't determine whether you live"
"KONY 2012 is a film and campaign by Invisible Children that aims to make Joseph Kony famous, not to celebrate him, but to raise support for his arrest and set a precedent for international justice" -
Jason Russell.
#Kony2012 #StopKony2012
/Hanna.


We want to be wanted.


Hallå vänner! Lördag idag, trevligt som attan. Är riktigt taggad på livet för stunden och hoppas att det blir en trevlig dag. Har tagit på mig mina nya röda byxor och ska strax iväg upp till gränby. Är ute efter en ny bikini, eftersom att vår klass ska till fyrishov och simma på fredag. Tänkte också springa in på hm och köpa en tröja som jag hittade igår men velade på. Ikväll är det final i melodifestivalen, så det är väl där jag kommer sitta bänkad. Om inte framför det nya OTH avsnittet som kom ut i veckan. Annars har jag inte så mycket mer att meddela. Ska stoppa i mig lite frukost nu. Ciaoo.
/Frida

solen gick upp idag också

Ligger här i min säng och här helt uttmattad, de senaste 2 veckorna har inte riktigt varit på min sida. Och även om jag bara skulle vilja skita i allt och bara sova så måste jag plugga inför geografi provet vi har på måndag. Hatar att ha prov på måndagar! Jag har också hunnit käka lite frukost, vilket vart mackor och smoothie. Ska även försöka hinna städa mitt rum i helgen, ser ut som skit! Kläder överallt, dammråttor, väskor lite varstans och mina vöäggar måste jag ävn hinna fixa, ser inte bra ut atm. nej men nu ska jag dra innan jag blir för depp över att jag måste fixa mitt rum, ciaaooo m'bitches! /Alice
Power, Peace and Freedom.

maybe i'm just in love when you wake me up

Tjeners! Skolan rullade på ganska okej idag, hade spanska prov vilket gick okej.. Sen vart det även en mysdag på stan med tjejerna, kändes som det var ett tag sen och kom även hem med ett par pilotbrillor. Hoppade även på evelina och emma nere på stan, 2 gånger och de typ sket på sig båda gångerna. Trevlans. Sedan kom jag hem runt 7 och har bara myst med la familia och nu sitter jag och snakcar strunt med frido och hanno och fixar med alla bilder på min vägg. Nej men nu ska jag rulla vidare. /Alice

Never the right time.

Yooo party peps. Har nyss käkat middag, som bestod utav en cap-cap-capricosaaaaa. Hade väldigt djupa livssamtal med mina pärents också, kan vara trevligt om man är på humör; vilket jag var. Har vart i stada idag också efter scoolishen. Drog dit tsm med mina kära peps Meli, Hanna, Emma och Alice. Vi fettade oss på McDonalds och sedan kikade vi runt. Köpte faktiskt ett par röda brallor, för ovanligthetens skull. Jag är själv förvånad så det är helt OK att du också är det. W-O-W. Sen känner jag också såhär; THANK GOD IT'S FRIDAY. för denna vecka var jobbig kan jag meddela. Men nu är den iaf öööver och jag bah; yesyesyes x8. Nej nu ska jag slå igång min musik och sooofta-kofta hela kvällen. Ha en riktigt jäkla grym hälg mina ridärz. Ciaooooo.
/Frida
pic.twitter.com/J98ht1T2

20. Din favorit musik.

Jag lyssnar väl mest på typ RnB, Hip Hop, reggae och ja lite sånt lite pop blir det också ibland och lite akustiskt, vilket är typ Chris Brown, Ed Sheeran, Drake, Nicki Minaj, Kayne West, Bob Marley, Sister Nancy osv. osv.
Vettefan vad det är för intro på låten..Så skippa det första 20 sec så börjar låten, vilken är en av mina favoriter of all time! /Alice

KONY 2012

Även om videon är en halvtimme så tycker jag att ALLA ska ta sig den halvtimmen och kolla på det här, och det är nu! /Alice

Chris brown.

Jag vet att låten är gammal osv osv. Men för er som inte har hört den. Lyssna på en gång. Den är helt gneonfneovong. Älska.
/Frida

Look after you.

Shasha bloggen. Dagen startade otroligt dåligt, var så jäkla trött och allt var bara fel. Hade en dålig hårdag, och hydag och kläd dag osv. Men jag traskde iväg till skolan och fick veta att både svenskan och franska var inställd. Så otroligt skönt. Det betydde alltså att vi hade hål mellan 9.40 & 12.05 så jag, Meli och Hannibo traskade hem hit och käkade lunch osv. Sen hade vi hk, lk och kt. hahha älskar mina förkortningar. Och sen slutade vi iaf. Sen dess har jag bara gjort ingenting. Skulla ha puggat men jag orkade inte. Så måste ta tag i det nu. Hanna skulle även ringa mig om några minuter, så vi får väl se vad jag hittar på ikväll. Jaja vi hörs. Caiooo.
/Frida

Bild från London.<3

The Dance Dare

God dag mina kära! Helt okej dag i skolan idag, sista lektionen inställd, som var spanska vilket gjorde mig en hel del gladare, blev med min klänning på slöjden och den vart helt okej enligt mig sen fick jag även tillbaka mitt matte prov som jag inte riktigt var lika nöjd med men det var än bra bit över godkänt iaf så, jag får väl vara glad för det. Sen så kom jag hem, käkade lite, pluggat SO och spanska och sen har jag skrivit ihop mitt recept till Hk provet imöra och nu sitter jag bara här i min ensamhet och dör av garv pga videon här nedan! Ska snart rulla iväg mot dansen också, är riktigt taggad har inte dansat på 2 veckor så det ska bli hur kul som helst! /Alice

19. Något som verkligen gör dig glad.



Något som verkligen gör mig glad? Hm. Jag kan säga såhär; När jag är som lyckligast är det sommar ute. Jag har inga läxor, inga prov, inga tider att passa, inga gränser, inga regler, inga krav. Jag kan bara umgås med mina vänner när jag vill. Träffa min släkt, umgås med mina familj. Shoppa, äta, fika tsm med mina nära och kära. Vara uppe hur sent som helst och bara käka onyttigt och prata massa strunt med mina bästa. Jag kan sova hur länge jag vill på helgerna. Och jag kan lyssna på musik dygnet runt. Framförallt 1D. Så om man ska sumera det, så måste jag väl säga att det är helt enkelt när jag inte har några krav. Utan när jag bara kan leva och göra det jag älskar.
/Frida

I feel like dancing.

Tjena. Sitter i min soffa och dricker en energi dryck som mamma hade med sig hem till mig. Tack,tack tack. Precis vad jag behövde just nu. Rättså skön dag i skolan ändå, vi fick tillbaka matteproven och till min förvåning så var jag godkänd. En stor lättnad. Hade tillochmed en bit över godkänt. Annars, så var det mest chillpill lektioner. Sista lektionen, franska var inställt. Så jag traskade hem och satte mig och pluggade i någon timme. Så nu kan jag franska läxan, SO provet och det mesta i musiken. Komer säkert glömma bort det men kan iaf en del. Annars händer inte så mycket, ska på streetdance lite senare. Känns som att det var ett tag sen nu, så det ska blir skönt. Annars ska jag bara chillpilla. Så vi hööörs. Ciaoo.
/Frida
pic.twitter.com/8CaEDaDw
Blöt hund<3

18. Ett misstag i livet.

Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig då men, har iallafall en väldigt nära kompis som jag inte har träffat sen, ja vi slutade 6:an. Vi har fortfarande kontakt och vi pratar dagligen och jag kan liksom berätta allt för henne. Vi gick hela femman och sexan tillsammans och vad som än hönde i klassen, bråk, skit så var det alltid vi två. Så jag tycker det är ett misstag att vi inte träffas. Och vi har planerat flera gånger och så men det har alltid kommit nånting ivägen som ett bruttet finger, sjukdom, prov allt sånt så ja, jag saknar henne och jag tycker att det är ett stort misstag att vi inte träffas! /Alice

Kyrkan.

Kan väl börja med att säga att mina kära vänner Emelie och Emma är väldigt duktiga på att bloggrapea. För ni trodde att det var jag som skrev inlägget under, ellerhur? Men nej, det är min vännusar som har lite dålig och humor. Men bilden på dem var väldigt fin ändå, tycker ni inte? Kom iaf nyss innanför dörren, har vart i kyrkan tills nu. Det var mest häng idag, fotografering och en massa fika. Känns som att jag har blivit lite tyngre nu alltså...Sen hade vi iaf mässa och nattvard och sen fika igen. Sen traskade jag hem. Har precis gjort lite mat till mig och ska sätta igång med franskplugg strax. Annars har jag väl inte så mycket mer att meddela, ska nog lägga mig tidigt ikväll. Är dö trött. Ciaooo.
/Frida

Fina Emma och jag, sen även min kära mat. NU hej franskaplugg!

Sexte mars

Bloggrape av mina kära vänner...
Hey riiiderzzz!
Frida här. Sitter och kollar när de andra har idrott. Jag är inte med, har lite problem med magen nämligen. Sen väntar musik, lite panikartat för takten är inte min starka sida. Efter skolan så ska jag träffa puttinutten. Varit ett himla tjat senaste tiden om det men ja jag har skaffat pojkvän. Inget mer med det!
/Frida

 


17. Något som bekymrar dig.


(Bilder från arlanda)
Skulle ha gjort den här igår men det blev inte så. Någon som bekrymrar mig, hm. Det är väl egentligen angående 1Ds fans. Alla nya fans som kommer nu, och har gjort de senaste månaden. Eftersom jag själv har vart med sen i somras så känns det verkligen som att det har ökat med så många fans nu som inte alls är lika dedicated liksom. Chansen blir bara mindre&mindre hela tiden , att få chans att prata med dem osv. Det känns verkligen inte kul, och jag kan faktiskt bli ledsen på riktigt, och gråta pågrund av det. När jag, Alice och Hanna hade vart på arlanda hade vi värsta deppeftermiddagen för att vi insåg att det var så liten chans att få prata med dem. Och att Sverige är så lyckligt lottade, vilket leder till att så många blir fans. Det är tråkigt för oss fans, men roligt för killarna.
/Frida

Some days are harder than others.

Dagen har rullat på ganska fort idag om du frågar mig. Åkte hem direkt efter skolan och sen har jag pluggat och nu har jag precis gjort klart det sista med fysiken, så vi får se hur det går imorgon. Har även tagit bort sminket, borstat tänderna och allt sånt små tjafs så nu ska jag hoppa ner i sängen med min magont och huvudvärk i hopp om att det är bättre imorgon bitti. God natt på er! /Alice
Jo tack, skulle inte direkt klaga om det var sommar just nu.

Sitter och pluggar

/Frida


i don't hate you, i just don't like you that much...

Som Frida redan sagt har vi haft en riktigt mysig helg i kyrkan, sov dock inte så mycket. Sov typ 3 timmar så borde typ egentligen ligga i sängen nu...Men var tvungen att plugga fysik när jag kom hem så då satt jag och pluggat sten hårt i 3-4 timmar. Har även kommit på att jag har glömt min laddar i kyrkan, DUKTIG TJEJ! Sen så har även mitt spotify premium gått ur, snyft, snyft. Så kan inte lyssna på låtarna mer än 5 gånger, lyssna i telefonen + att nu måste jag lyssna på reklamen. Me do not like. Nej men nu ska vi inte vara såna. Smsade även Emmsi nyss och frågade hur det var med den tösen och så. Ska ta och skriva lite strunt nu hade jag tänkt. Och bahar apropå kommentaren om Zayn där, NEJ han är fortfarande min! Bra.Tack.Hej! /Alice
Gjorde denna på Bahar igår, och herregud hon har så fint och långt hår!

Fuck this buff.

Hejhej. Har haft ett underbart dygn i kyrkan tillsammans med mina budds. Har gjort massa kojs grejer och har inte fått speciellt mycket sömn inatt. Vi körde typ kurragömma, charader, käkade kladdkaka osv inatt. Somnade vid 4 tiden och väcktes halv 8 - alltså 3½ timmes sömn. Vi hade gudtjänst på morgonen där vi även sa hejdå till Ellen, Lisa och Anna. Vilket ledde till väldigt mycket tårar, vi skulle sjunga en låt för dem men det blev bara massa snyfft. Sen sålde vi fika och efter det hade vi konfa. Somnade iprincip, var bara en massa prat och jag var så jävla trött. Sen hömtade m&p mig iaf, och så åkte jag hem och kastade mig i sängen. Slog på lite musik och somnade och sov ett tag. Sen vaknade jag till och har vart vaken sen dess. Har även pluggat lite fysik och packat upp min väska. Blir en tidig kväll kan jag bara säga. Här kommer lite bilder från sensate dygnet. Ciaoo.
/Frida


16. Berätta om din familj.

Har en riktigt stor familj med M&P, 2 brosor, 2 farbröder, 1 morbror, 5 mostrar, M&M, F&F, 5 kusiner, extra mormor, mammas och pappas mostrar, farbröder, kusiner osv. osv. Men kan ta och berätta om mina "närmaste" som jag spenderar så gott som varje dag med och det är ju mamma och pappa och mina brorsor. Mamma min heter Emilia, 36 år, pappa Johan, 38 år och sen min lille brorsa Edvin som fyller 9 i år och sist men inte min store brorsa som heter Elias som fyller 17 i år som typ är bäst i hela världen, haha nej men kan berätta allt för honom.  / Alice



Kiss me.

Tjabba tjena hallå. (Vi säger så). Somnade vid halv 2 igår, satt uppe och tittade på Elin och hennes kompisar som gjorde en twitcam, ahhah det var skitkul. Men iaf, sen vaknade jag av att min telefon ringde vid 10. Sen dess har jag suttit där, har bara klätt på mig. Ska strax käka frukost också. Sen kommer Alice hit vid 2 tiden. Får väl se vad vi hittar på, vi ska iaf vara i kyrkan vid 17 tiden. Där vi även sover, och sen har vi konfirmation imorgon. Måste börja packa strax också, måste ha med madrass och hela köret saateee. Men annars gör jag inte så mycket, lyssnar på lite musik, bytte nyss pb på fb. (hej tönt). Sen har jag skrivit på min novell osv. Måste äta fruksot nu, mår skit illa. Så vi hörs. Ciaooo.
/Frida

Bara för att det är min nya profilbild...

15. Någon du verkligen vill träffa just nu.

nialllersgotthatonething:  niall-is-sexy:  1dmiddleeast:  youre-my-creep-tonight:  hazza-to-myboobear:  stuck-on-styles:  okay reblogging again, merely for the fact that i feel like they’re about to do or in the middle of doing this   stop i love this  OMG  must reblog again for this ^  That gif is what I was thinking about, haha  Omg I’m actually in public and laughed so loud omg
Inte alls någon svår fråga. Svaret är mer än självklart One Direction, skulle kunna döda för att träffa dem nu, nästan iallafall. De är riktigt konstigt att de kan göra mig så sjukt glad. Men jag kan faktiskt inte förklara för er som inte är directioners. Svaret är iaf One Direction. Men skulle inte tacka nej till att träffa alla mina kära 1D kompisar heller så.
/Frida

MUDDA FUCKA NUGGAH

Dagen har rullat på helt okej idag. Hade mentorstid, engelska prov, idrott, sem lunch och sen drog hela klasen ner till katedralskolan där vi kolalde på en musik som de gjort. Riktigt duktiga måste jag säga. Sen tog jag och frida, andra frida, en promenix ner till station blev en hel del skratt och prat sen en halvtimmes bussresa hem. Satt och pluggade lite i min ensamhet och sen kom pappa och edvin hem med kinamat. Vi kollade på en film och snackar jag strunt med frido och hanno! / Alice
Bara för att jag älskar min nya twitter icon lite för mycket.......

Full fart frammåt.

Tjenare ridärz. Sitter i vår soffa och kikar faktiskt lite grann på hockey tillsammans med pappa. Men har även hörlurarna i med musik. För tillfället Ed sheeran. Älskvärd musik. Har vart en riktigt bra dag faktiskt. Hade engelska prov och idrott. Sen tog jag, Meli, Ebba och Hanna bussen ner till katedral där vi mötte Alice, Lisa och Linda. & även resten av klassen. Sen tittade vi på deras musikal som faktiskt var riktigt bra. Jätte duktiga var dem. Hanna och jag råkade bara skrattade lite på fel ställen. Sen traskade vi iaf mot staden där vi hängde resten av eftermiddagen. Käkade fettismat på mcdonkis. Sen kikade vi runt och shoppa lite grann. Fick med mig en stickat tröja och en skinnjacka hem. Nöjd. Sen tog Lisa och jag bussen hem. & sen när hon gick av så ringde vi upp varandra, töntar som vi är. Men det var tur, för jag höll på att bli reapad på vägen hem. Iaf så måste tacka min fina vänner för en trevlig eftermiddag. Har väl inte så mycket mer att meddela så jag visar två bilder, en på min shopping. Och sen en på mina vårskor, hahah jag är så mobbad.
/Frida

Fulaste bilden ever tagen på mig. Ser mega tjock ut

Black&White

/ Alice

Never getting over it.

Hallihallå. Ligger nerbäddad i min säng och har gjort det sen 1800. Har pluggat lite engelska och fysik eftersom att jag har prov framöver. Faktiskt så infaller det imorgon. Skulle egentligen har befunnit mig i kyrkan nu och sålt fika tillsammans med mina vänner, men vi blev avsagda att göra det. Och jag bah: yeeeeees då kan jag plugga hela kvällen. Och ja, som att det hände. Har typ läst boken en gång, duktig onge. Sitter och pratar en mega massa bajs med Hanna och Pruttallut som satte den taskiga modellen framför Zayn. Jag är föralltid besviken på henne, de ska ni veta. Och för er som inte förstår vad jag pratar om så är det den här listan. Hon satte alltså fransisco framför Zayn. Fast fransicso är jäkligt taskig. Men iaf, släpp det nu Frida. Annars då? Har vart en väldigt jobbig dag faktiskt. Båda Emma och Alice försvann hem under dagen pågrund av olika andeldningar. Imrogn är det iaf fredaag, och vi ska på musikal med klassen. Är faktiskt riktigt taggad. Kan också passa på att önska Bahar och Justin Bieber grattis på födelsedagen! GRATTIS!!!! Och nu ska jag packa allt inför imorgon. Ciaoo.
/Frida

Typ passande bild eller något...


14. Snyggaste människan du vet om.

Denna hunken, Francisco Lachowski. /Alice
ohmyfrancisco:  Francisco Lachowski.

Sitter och pluggar.

/Frida


 

 


RSS 2.0