my new obsession

Lil Wayne - Mirror ft. Bruno Mars


it's not a homeless night for me.

Yo, my peeps! Sitter här helt dötrött efter en ganska okej dag. Skolan rullade på som vanligt kom lite basketbollspelare till skolan och hade nån föreläsning. Och snacka om att jag kände mig kort! Herregud jag är typ 160 cm, och jag skojar inte om jag säger att det var typ minst 2 m! Faen va kort jag kände mig. Men iaf sen hade vi idrott och sist men inte minst så hade vi musik, vilket betyder att vi hade musik prov. Och det gick helt okej tror jag, mycket lättare än vad jag trodde och jag svarade på allt så förhoppningsvis så blir jag väl iallafall godkänd.
När väl skolan slutat drog jag, emelie, lisa, elsa och emma iväg mot le church! Där även lite annat folk befann sig. Där hade vi det bara almänt trevligt och mysigt. Nu vankas lite läxor och snack med el frido and hanniboo!
me and meli in tha church!

Men få vill ju dö.

Hejsvejs igen! Ingen av de andra bloggägarna känner tydligen för att blogga så jag slänger in ett inlägg till. Har haft en ganska uttråkande dag. Men det har ändå vart skönt att få vila. Har feber och kallsvettas osv. Men har iaf kollat på how i met your mother, iCarly och Good luck Charlie. Kände för lite småbarnprogram också, haha. Sen har jag smsat med Elin, Emma och Meli. Har också pratat i telefon med Hanna, Alice och Emma. Alla har sina små problem som måste redas ut, haha. Problem också. Snarare sagt tankar att dela med sig av, men dem tog jag iaf del av och nu gör jag ingenting typ. Ska nog ta och gå och lägga mig tidigt ikväll. Är rätt säker på att jag ska stanna hemma imorgon, pågrund av min februuus. Men nu pratar jag bara massa skit. Vi hörs. Hejsveeeeejs.
/Frida
image descriptionimage description
Ni får tyvärr ingen bild på mig, pågrund av att jag ser ut som en nöt just nu.

i bet you wouldn't.

Hallådär grisfisar. Har haft en riktigt hemskt natt, inte alls mycket sömn. Vaknade hela tiden och kunde inte andas. Min hals har kört ihop sig totalt och så har jag fått feber. Skitjobbigt. Och just idag när vi har musikprovet också, men jag överlever väl. Har iaf smsat lite smått med Emma, som också ligger hemma i feber. Sen har jag ätit lite frukost och har plockat fram min skolpärmar nu. Man missar ändå rätt mycket om man är borta en dag, så om jag får ork lite senare så ska jag försöka få lite matte gjord. Annars har jag väl inte så mycket mer att meddela. Hoppas att ni har det bättre än mig iaf. Vi hörs. ciaoo.
/Frida


You've got that one thing..

 

Hej mina kära! Hur har ni haft det medan jag varit borta? Bra, hoppas jag! ...Och det tror jag. I Fridas och Alices händer är ni väl omtagna.
Idag är det Tisdag. Ganska lugn dag faktiskt, förutom musikprovet som stressar mig lite. Alltså, jag kan allting, men musikbetyget är väldigt viktigt för mig, därför vill jag verkligen leverera och höja det där B:et till ett A!
Hmm vad händer annars idag då? Jag ska hem och plugga lite franska efter skolan men sen ikväll blir det dans för första gången på året! Wiho! Streetjazz på G, och imorgon blir det Street och modern. Det blir toppen! Ok. Ha en bra dag!
Idag bär jag min nya blus! Visar resten av vad jag köpte igår senare.
/Hanna

 

 


Musikprov.

Hallådär. Sitter här och försöker banka in lite musikvett i hjärnan. Har somsagt musikprov imorgon. Vi får se hur detta går alltså, känner mig rätt osäker på det än så länge. Sitter och pratar med Hanna, smsar med Elin och lyssnar på Ed sheeran också. Väldigt bra kombination om jag själv får bestämma. Ska också lägga lite energi på min novell strax. Är jätte skrivsugen, typ. Imorgon är det iaf tisdag, rätt ok dag i skolan ändå. Sen efter det ska vi direkt till kyrkan. Gruppgrejs. Trevlans. Sen slutade nångång där på kvällen när jag känner för att gå hem. Och så ska jag väl läsa läxoooor i guess. Har precis anmält mig till Streeten också, känns gryyymt. Har också lagat middagen ikväll, tränar lite inför vårt HK prov som infaller snart. Det blev iaf Risotto. Men nu ni ska jag ta och forsätta med musiken. Vi höres vänner. Ciaoo.
/Frida
image descriptionimage descriptionimage description
hahahahaha risotton ser skit äcklig ut men okej.

2012 01 30

/Alice


home alone!

Gooooooooder morgon! Ligegr här i ängen med kläderna på och ett huve som dunkar så hårt att jag tror jag går sönder och funderar på om jag ska skippa skolan idag....Men men får väl tvinga mig dit iaf, SKIT! Åhh örk int! + att det är 16- ute och jag bah: hej frysa ihjäl! Och jag lovar att min buss kommer vara fett sen så får jag stå där oh vänta i fem hundra år, vilket kommer göra at jag blir sen. Så nu har jag delat med mig lite av mina problem. Annars då? Jo jag siter väl och halv grubblar över min novell, som i för övrigt suger totallt. Annars har jag völ inge mer och säga så vi höres senare, ADIOS BTCHACHIOS!

Let's take loads of photos together and when we break up we can look back at all the good times we had

Tumblr_le3cmrtcy21qdi5pro1_500_largeTumblr_lxog6esymo1qmz3y2o1_500_largeTumblr_ly20pl2aa81qhbitjo1_500_large_largeTumblr_lycbutyvtf1qen9mto1_500_large

 


bring me.

Hejsvejs readeeers. Sitter och funderar på mitt liv lite grann här. Längtar tillbaka till 2:a oktober som bara den. Hur underbar var inte den dagen? Åh fytusan vad glad jag skulle bli om den bara dök upp igen imorgon, typ. Orkar verkligen inte lyfta mitt ass för att ta mig till sängen och bädda ner mig under täcken. Vilket jag egentligen skulle behöva just nu, eftersom att det är skola imorgon. Jag orkar inte, jag orkar verkligen inte ska ni veta. Jag vill bara vara hemma hela dagen imorgon och vanka runt i min gråa tjockis, mysis tröja och plugga musik. Jag vill ha bra resultat på provet på tisdag. För övrigt så har jag haft en jätte mysig eftermiddag tsm med Alice. Vi fastnade mest framför twitter och dunkade musik typ. Sen åkte jag och mamma hem och jag la mig ner på hallgolvet på grund av min jävla magvärk. Som sträckte sig ända ut i benen och hela jävla ryggen. Kunde knappt gå. Men mamma fixade iaf middag till mig och jag hade en trevlig stund där på hallgolvet. Men nu ska jag sita här och göra ingenting. Slänger in lite bilder från min eftermiddag och kväll. Och som jag har sagt förut, fördjupa er aldrig i mina tankar. Ni kommer bli knäppa.
/Frida
image descriptionimage descriptionimage description

We'll go down this road until it turns from color to black & white.

Slänger in ett litet snabbt inlägg här innan mamma eller pappa kommer och dampar på mig ska egentligen plugga. måste värkligen plugga har kemiläxa til imöra som jag inte ens har kollat på och sen kommer bajs musik provet på tisdag, har fett panik att jag kommer faila så jävla så hårt som bara jag kan, OUCH! Frida och alla gäster har precis stuckit. Skulle plugga med el frido men jag var helt ofokuserad så det blev typ att gå igenom frågorna 1 gpng, sorry frida! Men ska sätta mig nu. ÅHHH IKJHGFDFJKKJYTRFGHJ orkar så inte med skolan imorn. Har seriöst gått i skolan i 2 veckor och är helt totallt less! Nej men nu ska jag sätta mig och börja så jag kommer igång nån gång. hej svejs m'ladies n gentlemen!
BIIIILD PÅ MOI AND FRIDOOOO FRÅN I SOMMRAS!

A girl like you.

Hello. Vet inte hur länge jag har suttit och klurat på rubriken. Närmare en halvtimme, faktiskt. Somnade rätt sent igårkväll, fastade framför Elsas värld. Hade missat massa avsnitt som jag satt och plöjde igenom. Kom nyss ut ur duschen ungefär så har bara hunnit klä på mig och sådär. Har musik igång och försöker skapa lite fantasi, för jag skulle behöva skriva på min novell men det går sådär. Om cirka en halvtimme ska vi iväg hem till Alice. Ska typ ta med mig 800 pärmar, behöver verkligen plugga. Sen ska jag raka min side cut också. Det blir nog bra det här, tror jag. För stunden har jag väl inte så mycket mer att skriva så slänger in bilder på dagens kläder. Ciaoo.
/Frida
image descriptionimage description

TENERIFFA DEL 2


sweden: vikings and porn (the good kind)

Tjenixen folks! Har inet gjort så jätet mycket idag. Myste med mamma när hon kom hem och sen fixade jag mat till oss. Kollade på film, åt godis och bara myste helt enkelt. Kolalde på en till film sen så har jag pratat med frida och hanna lite och nu gör jag inte så mycket alls. Känner mig dosck trött som satan redan nu så hoppar väl i säng nån gång den närmaste timmen. Frida och hennes mamma och en hel del andra männiksor kommer hit imöra så blir väl passande att vila ut lite. Bye bye my bitches! / Alice
bara för att liksom

Bra dag, idag.

Hallådär! Kom hem från Melker vid sju tiden. Har käkat lite middag och bara hoppat i myskläderna sen dess. Har vart en riktigt bra dag. Förutom min magvärk, men jag stod ut. Det var fullt med småbarn överallt, men det var lite mysigt ändå. Melker somnade när vi skulle åka hem vid 6 tiden för att han var så trött. Nu sitter jag iaf i min soffa och lyssnar på musik. Försöker skriva lite på min novell, har inte tiden imorgon så det är väl lika bra att skriva mycket nu. Det bär nämnligen ut till Alice imorgon. Vi måste plugga musik med tanke på vårt Musik prov som är på tisdag. Wish me luck. Har inte pluggat nånting än, kommer vara döööd. Men det orkar jag inte bry mig om nu. Nu ska jag ta ett chill pill. Vi hörs. hejsveeejs.
/Frida
image descriptionimage descriptionimage description

15 sanningar om mig.

♥ Jag dömer folk alldeles för mycket, men försöker att ändra på det.
♥ När jag är rädd eller verkligen vill att något ska hända så håller jag tummarna, båda två.
♥ Mitt humör kan ändras jäävligt fort, men oftast är jag glad.
♥ Om jag får komplimanger handlar det 95% oftast om mitt skratt.
♥ Jag hatar directionaters, som tror att dom är directioners.
♥ Året 2011 har ändrat mig väldigt mycket, syftar på kläder och musikstil.
♥ Jag älskar att skriva på min novell, och få kommentarer etc angående den.
♥ Jag tror inte att det går att gå i en bättre klass än den jag går i.
♥ Jag älskar Ed sheerans musik.
♥ Mina vänner är det absolut bästa vännerna man kan ha.
♥ Jag tror inte att någon är "falsk". Jag tror bara att vissa personer inte går ihop.
♥ Oftast när jag är irriterad säger jag de inte till någon.
♥ Jag är rädd för att flyga, åka buss, tåg och tunnelbana.
♥ Jag älskar att läsa bloggar. Har en lista på ca 50 bloggar som jag kollar flera gånger om dagen.
♥ Jag blir 15 om två veckor imorgon.
image description
/Frida


DON'T COME CRAWLING BACK

God eftermiddag, m'ladies! Somnade typ 3 inatt och vaknade halv 10 och kunde inte somna om. Men kravlade upp mig från sängen. Har snackat lite med frido and hannnno sen dess.
Har precis fixat ihop en omelet till mig själv också som jag sitter här i min ensamhet och äter. Nejdå men varken mamma eller pappa är hemma. Sen ska även pappa och edvin till stuagn och elias skulle bort nånstans så det blir myskväll med mamma ikväll. Nu ska jag dra vidare! ciaooooooooooooooooo! / Alice
Ajuvxkccmaawgyy_large
CO0O0O0O0OLISH!

Melker 1 år.

Hej kära ridäärs. Vaknade upp för någon halvtimme sen och ska göra mig ordning nu och sådär. Min kära kusin Melker fyller nämnligen 1 år idag. Han är sååå fin, han. Ska iaf dit och fira honom om någon timme. Somnade halv 1 igår, var heeelt utmattad. Skolan tar död på mig och jag bara orkar inte gå dit. Vi hari nte ens haft ett enda prov än, men nästa vecka sätter det igång ska ni vet. Fytusaaan. Men nu ska jag fixa mig iordning här.
STORT GRATTIS TILL DIG MELKER.
/Frida
image description

BEASTMODE

Tjenare polers!
Kom hem från staden för ca en timme sen maybe,  nej typ halv 7 men aa. Har iallafall haft en rätt chill dag idag. Skridskor var faktiskt riktigt skoj fast mina fötter typ blödde, nej men hade fett ont! Ramlade faktiskt bara EN gång, riktigt stolt måste jag säga att jag är! Skrek typ dock några 500 ggr för att jag var på väg ner med facet i isen, men det var också rätt skoj! Sen efter det var det för en gång skull okej mat i skolan sen hade vi språk och det rullade på helt okej med film och typ förklara ord för lilla Clara på spanska. Sen efetr sista lektionen rullade jag och tjejorna ner på stan och det vart shopping och fikamys. Fick med mig 3 toppar hem och är riktigt nöjd! Drog ner på stan med 300 spen kom hem med 150, 3 tröjor och en mage full med kanel bulle och varm choklad från storken.
Nej men nu ska jag fortsätta att rensa min garderob och sätta upp bilder på min lilla vägg. / Alice
LE LADIES ON LE ICE!

varför skilja på människa och människa.

Heeeej älskpälskingar, nuttepluttegull typ. Har nyss kommit hem från en mycket trevlig dag! Hade skridskorbajsgrej på studaaan (k00lt) så missade lite av engelskaan. Sen hade vi bara massa vanliga lektioner som var tråkigaa. Om ni ville veta det. Sen tog vi oss ner till stan iaf, vi och resten av Uppsala iprincip. Det var proppat. Sen chillade vi totalt på stan och shoppade en massa grejjs. Var på världens shoppinghumör och fick faktiskt med mig lite stuffs hem också, så det känns grymt! Vi fastnade på Storken liite för länge kanske, eftersom att stackars Meli missade sitt tåg. Men hon kom hem tillslut iaf. Men kom iaf hem och så fixade mammut en tallrik tacos till mig, som jag tydligen måste äta på mitt rum för att hela köket är fullt av hennes jobbkamrater/vänninor/kompisar. Men inte gör det mig någooot. Nej ni, nu ska jag käka häär. Jag slänger in lite random bilder från dagen, ciaoo potatooes.
/Frida
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

YOU JUST MADE MY LIST, BITCH

Heeeeeeeeeeeeeeello! Känns som om jag inte har bloggat på typ 500 år men, heheh. Men det är ju iaf torsdag idag, åhhh hatar torsdags förmiddagar, matte, spanska och svenska! Blääää! Nej men ska inte klaga för eftermiddagarna är rätt så chill med HK, livskunskap och kultur tid.
Va sen helt slut och tyckte att det skulle vara skönt att bara ta tåget hem med emelie och få slänga på mig min ziperall och typ dö, men nej! först var tåget typ 15 min sent och sen så tog det tåget ca 25 min att komma till vattholma vilket brukar ta 13 min. Och annars brukar jag ta bussen från tåget men Nej! Eftersom tåget var så jäkla försenat så gick det ingen buss så jag går hem, själv, i mörkret, samtidigt som jag förfryser.
Men det är väl också kul så typ 2 timmar efter att vi slutat var jag hemma...
Nej fyfan hatar att bo i denna lilla fula håla.
Men nu ska jag ta och sluta gnälla, ska snart ta och hoppa i säng så god natt BUUUDDIES! /Alice
Tumblr_lx67niu42z1r10immo1_500_large
BABBBBBBBES!

Melker.

I'm off to Melker bruuddah. Blir mysigt att få lite tid med plutten. Är så jädra skoltrött redan...
/Frida

 


Och du ger tillbaka.

image description

Halleloj hallelej. Älskar mina fina indelednings fraser alltså. Men iaf, back to da inlägg. Kom nyss hem och har dragit på mig myskläder. Hade tänkt hänka Lisus och Emmus på dans ikväll med, men min mage pallade inte det. Inte jag heller iofs, dööör av trötthet. Skulle typ somna om jag la mig ner just nu. Men ickesanicke, måste plugga Matte, kemi, fysik och franska. Iofs så behöver jag bara plugga franska ikväll men det är väl lika bra att få det överstökat. Skolan idag då, hm. Hemkunskap - gjorde skitgod köttfärssås och spagetti med Charlie och Ebba. Treeevlans. Sen hade vi lite skit lektioner som jag inte orkade med på morgonen, men jag kämpade mig igenom dem också. Nu känner jag att detta blir väldigt långt så ska runda av. Ha en bra kväll riidärs.
/Frida

 


Downhill

Tjennnnna peeps! Har stannat hemma idag också... Suck. Febern gick upp igen och jag somnade väl runt 3 i natt. Har kört RHOBH marathon idag i alla fall.. Och pluggat musikhistoria. Skulle egentligen ha klippt mig också men tyvärr så var jag tvungen att ställa in det så mitt hår får se helt mobbat ut ett tag till. Oh well. Life goes on!
Nu ska jag i alla fall snart gå och köpa lite mat till mig själv. Vet inte riktigt vad det blir än, men jag vill ha något jävligt fettigt och icke-nyttigt att sörja med. Orkar inte vara sjuk längre!
Så här kul har jag på dagarna....
/Hanna.

Streetdance

 

image description
Hello ridääärs. Är rätt nyhemkommen från streeten. Nu ljög jag egentlien för jag kom hem vid 1945 typ. Det var iaf grymt roligt, och den nya koregrafin var grymt skoj. Mycket bättre än förra året, tycker iaf jag. Lite mer tempo nu är än förra året, det är bra det. Kom iaf ut ur duschen för ett tag sen och har suttit här och dunkat musicaaa. Har också introducerat pitbull för Hanna, det resulterade i HAHAHHA. Känns grymt alltså. Men nu ska jag iaf reda ut mina dreads och sen hoppa i säng. Torsdag imorgon. Tagga.
/Frida

 


This one is for the boys with the boomin' system....

Hey y'all! Vat u doooeeen? Jag har feber, en jävla huvudverk och ont i halsen, så det blev ingen skola för mig idag. I'm too cool 4 school anyway. Ha. Yeah right. Men hur som helst, jag hoppas jag kan gå imorgon för Torsdagar är chill. Mhm. Ikväll ska jag titta på massa Real housewives of Beverly Hills OMG. Jag vet jag är värsta tönten men jag är fullkomligt kär i dessa crazy bitches! Ny säsong ya kn0w. Är så jävla taggad! Och btw visste ni att hon Taylor, hennes man tog självmord sen? Det är lite tragiskt. Öh. Ja. Annars har jag väl inte så mycket att säga förutom; Ät aldrig citronpaj! Au revoir! ♥

/Hanna.


En bästavän ska älska dig som en mor, skydda dig som en far, prata med dig som en syster och slåss med dig som en bror.
Tack för allt ni gör tjejer, ni är fullkomligt bäst.
/Frida
image description


that's what she said...

YO MY PEEPS! Sitter nu och grubblar om jag ska skippa dansen idag är sjukligt trött! Fast nää ska fanimej tagga dans nu, och träna som fan! Beach 2012 here i come liksom!
Dagen annars har väl rullat på som vanligt, har även frusit som en gris idag, så sprang runt i skolan med jackan på mig de sista lektionerna. Sen så fick jag rusha lite till min buss, och jag hann, ganska stolt faktiskt, hahaha. Men nu sitter jag hemma och ska igentligen träna spanska för jag kommer så inte orka det när jag kommer hem sen.
Nej men nu ska jag hoppa ut ur mitt rum, ner i köket och käka nått! Ciaooooo! / Alice
En av världens bästa låtar måste jag ta och säga!

Onsdag 25 januari

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Hellohelloo. Skit, mega, bajs trött. Dagen rullade på iaf, överlevde allt och nu sitter jag här och gör ingenting. Det var jätte många sjuka idag, tråkigt nog. Kryaaa på er fisusar. Ska väl sitta här ett tag och inte göra nånting bara för att jag inte har några läxor. Okej, där ljög jag. Men jag låtsas att jag inte har några läxor så att jag kan vara fri ikväll. Ska iväg och dansa street vid 7 tiden. Måste rensa min garderob också, annars har jag ingenting planerat. Var väldigt aktiv med min kära mobilkamera idag också, därav alla fina bildusar. hahahah. Men ska röra mig nu. Ha det gött. Hejsvejs.
/Frida

BITCH PLEASE!

Hej och god natt säger jag då! Ska igentligen ligga i sängen och sova just nu, men kände att jag borde åt minstånde slänga in ett inlägg idag. Såå here i am!
Dagen har varit ganska lång men rätt så okej iallafall. Skolan rullad p helt okej sen på näst nn timme i nan skolan slutade så Kom mamma och hämtade mig och jag drog till sjukgymnasten. Sen så rullade vi vidare hem till f&f åt lite osv.
Sen så åkte jag hem till Lisa en stund där även Frida var, så jag kom och våldgästade dom.
Vi gick sedan vidare mot knfan som var helt okej med fika lek och gudstjänst. Och efter det så drog hela högen på dans, street jazz avancerad och njaa, inte riktigt min grej då... Visst, det var ganska kul men asså waaaaay too haaaard! Nej men seriöst typ stod där som ett fån och bah : whaaaat ? Lite halvt men var endå helt okej så får se om det blir någe med det annars blir det kanske street jazz medel om jag ka tvinga med mig nån annan!
Nej, nu ska jag hoppa i säng! God natt.
SWAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!

Streetjazz

Hallihallå coolingar! Är nyss hemkommen från att ha dansat streetjazz avancerat. Ny hör ju själva, avancerad? Det gick väl sådär för mig. Får se on jag anmäler mig...! Efter skolan gick jag iaf hem till Lisa och åt lax typ, som hon hade gjort själv. Proffs!! Sen drog vi oss mot konfan och hade lite tävlingar, mässa och fiks grejs. Sen drog vi somsag till dansen. Känns som en rätt skoj dag ändå. Imorgon är det Onsdag. Jag gillar inte onsdagar men de är väl bara att kämpa på som vanligt. Nu ska jag hoppa in i duschen , hejsvejs.
/Frida
image description
Jag älskar dig min fina vän.<3


-

Hallåj! Gick upp för ett tag sen och har precis fixat mig klar. Känner mig extremt ful idag, men alla har väl sina fuldagar antar jag. Tisdag idag somsagt, läxförhör, idrott, matte...Bara en del av dagens ämnen. Fy! Tisdagar skulle vi alla kunna vara utan. Menmen, bara att kämpa på i guess. Fick nyss ett sms från Elin som jag ska kolla sen sticker jag iväg. Eftermiddagen spenderas i kyrkan tror jag, ska bara kolla med Lisa. Men mer om det sen. Kjaaaaam.
/Frida

 


I STARE AT MY REFLECTION IN THE MIRROR

Sitter här helt stuck på tumblr ATM, åhhh vill bara ha alla fina kläder, skor och väskor och allt. Men ska Igentligen ta och göra musikläxan som är tills imorn och matte som jag ligger lite halvt efter i... Har inte ett piss till ork dock. Men ska försöka rycka upp mig och iallafall ta och fixa upp lite bilder på min vägg. IHihiohohoheheheh. Bye bye! / Alice
Åhh vill ha ett par toms!

Lägenhet?

image descriptionimage description
Hallå vänner! Sitter och lyssnar på NRJ i hopp om att de ska nämna något om 1D snart. Det ryktas massor om att de ska köpa en lägenhet just nu så sitter och väntar på svar. Sitter också och försöker plugga in lite musikhistoria, läxförhör imorgon.  Dagen idag har iaf vart ganska skön. Vi gjorde egentligen inte så mycket. Men jag gick iaf hem efter skolan och satte mig och försökte plugga. Det gick väl sådär. Fastnade framför datorn och mobilen. Ellinors familj skulle komma hit vid 6 tiden och fika osv osv. Så jag borde nog avrunda nu. Vi hörs. Ciaooo.
/Frida

BIIIIIILD

Goder möra! Sitter här med resten av min kära klass på bilden och jag känner att jag inte har nån fantasi... Ouch. Nej men vi ska rita någe surrealistiskt men det går icke så bra för min del men Frida, Hanna och Lisa har värsta idéerna och jag bah: nej, nej inte alls ... men nu ska jag återgå till mina små kompisar här, hej då! / Alice


i want you to look at me like you look at her...

Klockan börjar nu närma sig 10, eller aa den e halv 10, men ialafall så ligger nu edvin efter en hel del jävla gnäll och sover. Jag själv tror jag dör snart... Men ska ta och hoppa in i duschen alldeles strax sen ska jag skriva lite sått på min novell så inte hanna eller frida gnäller på mig att jag ska uppdatera den..
Haha men nej nu ska jag ta och fixa iordning vad jag ska ha på mig imöra, duscha osv. God natt! / Alice
Skulle inte vara fel va!?

Dejt med duschen.

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag bädda ner mig och sova. Är så sjukligt trött att jag skulle kunna spy vilken sekund om helst. Borde egentligen sitta och plugga musik nu, om jag vill behålla/få högre betyg där i slutet av åttan. Men jag skjuter på det hela tiden. "äsh jag tar det imorgon". Mitt eget problem & mitt eget fel. Borde ha rensat min garderob också. Och städa rummet hade också vart bra. Saknar också julen något helt otroligt mycket. Finaste tiden på året. Vill bara spola tillbaka tiden till veckan innan vi skulle få jullov. Glädjen jag hade i kroppen just då. Och något att verkligen se fram emot. Ge mig det nu.
/Frida
Bilden är från julafton, bara för att.

Lite ändring.

Jag fick ett jätte konstigt ryck och ändrade bloggen. Gjorde den smalare osv. Orkade inte ha den så jeffla bred för det ser bara sjukt ut när man har små bilder. Om ni inte ser det så klickan på F5. Och sen ett meddelande till min bloggkompanjoner. = När ni bloggar nu så måste ni centrera text och bilder, annars ser det ut som råttröra eller nåt liknande. Det var allt för mig. Tack och hej!
/Frida


Harry Potter.

Hej, hade ju då sleepover-power grejs igår och det var super mysigt med skit härliga brudar som vanligt. Ahh Frida har ju typ berättat vad som hände igår så känns lite onödigt att berätta allt igen men ja, hade iallafall jätte bra med tjejorna! Hade även konfa idag men kände efter typ en timme att jag började få jätte ont i magen. Försökte att pina mig igenom det men timme senare ringde jag pappa så han kom och hämtade mig och jag åkte hem. Kändes som om magen skulle typ sprängas eller någe.. Nej men typ, så har sedan dess typ försökt sova bort det och typ kollat på film. Mamma o pappa skulle bort på konsert idag så jag har fixat mat och nu sitter jag med Elias och Edvin och äter och kollar på första Harry Potter. Åhhh älskar Harry Potter! Haha :')Ha en bra kväll! /Alice

 


Då vi två blev ett.

Hallihojhallilej. Fett bra "hej replik". Har inte bloggat på ett tag känner det som. Vi hade ju somsagt sleepoverpower grej + tjejmiddag hemma hos Alice igår. Det var jätte mysigt verkligen! Ni är fruktansvärt bra tjejer. Efter att vi hade lämnat Hanna vid bussen så hittade vi något spel nere i hallen som vi tog med oss upp och började spela. "Med andra ord". Fruktansvärt underhållande och roligt!! Lisa och jag var totalt jekla grymma. Men iaf, vi somnade vid 3 tiden och våra alarm var ställda på 0900. Eftersom att Meli tyckte det var väldigt roligt så satte alla varsitt alarm. Hej nolifers. Men sen fick vi skjuts in till staden av Melis mamma, och så gick vi på konfan. Som var riktigt seg idag. Jag dog typ av trötthet. Sen gick jag iallafall hem och nu ligger jag i min säng och käkar nuddlar. Är riktigt riktigt trött. Mår illa av trötthet så det blev deffinitivt en tidigt kväll för mig. Men nu ska jag fortsätta käka. Vi hörs. Puss.
/Frida
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
Lite bilder från igår och två från nu.

Gumms

Halli hallå mina kära, och god kväll! Sitter på bussen från Vattholma och dunkar lite The Kooks, efter en toppenkväll med mina gumms! (se där fick jag till det, eller hur Frida?) Riktigt mysigt har vi haft det, faktiskt. Är så glad att jag har så fina vänner som dem!
För övrigt så är jag lite skraj just nu. Att jag ska vanka runt i staden så här runt 11 tiden är ingen höjdare direkt, men jag försöker få tankarna åt annat håll med favoritbandet i öronen, som sagt. Är detta min sista kväll så vill jag bara säga att jag älskar mina vänner och det är lugnt, John, du behöver inte ha dåligt samvete för de där 50 kronorna du är skyldig mig! Ok. Det var det. På återseende (förhoppningsvis).
/Hanna

 


Stanisch

Hejsvejs! Ska ta bussen ner till stan strax och träffa Emma. Vi ska köpa snacks och läsk till ikväll. Hej tjockis. Sen åker vi hem och hämtar väskorna och skit. Sen åker vi ner på stan igen och möter upp Hannush och Lisush. Sen taggar vi Vattisholmis. Konfa imorgon också, tagaaaa typ. Men vi hörs. ciaooo.
/Frida

Otroligt c00la tjejer som typ svettsar , eh ah.

start me up

God morgon gott folk! Har nu precis klätt på mig och sitetr här och taggar upp inför dagen genom att lyssna på 1D och Ed Sheeran! Åhhh är på värsta glada, sprallifa humöret! ihihhohhehehhe. Men ska iaf snart hoppa iväg och käka lite frukost sen ska jag åka och hndla med mami tills idag och ikväll. Sen blir det bakstuga här hemma. Sen runt 2 kommer släkten hit och då blir fullt hus och en liten gullunge som kommer springa runt och ropa; Alice, alice kom! Alice kom! Haha åhh jag har saknat min lilla Nike. :') Och sen nån gång runt halv 6 så kommer tjejerna hit och då blire, tacos, massa onyttigheter och mys och troligen en hel del skratt! Ha en bra dag kära friends! / alice
EMMAGOZZI -EMMAGOZZI -Höst 2011Being strong is to see light in the dark ♥--
fattar inte riktigt vad jag skulle göra utan er tjejer, älskar er ♥

schteeek schteeeek.

Hallådär finisar. Thank god it's friday, hade så hårt inte klarat än dag till i skolan. Men ja, idag då. Rätt sköna lektioner. Hade några läxförhör och diagnos men det gick faktiskt över förväntan. Kunde knappt franska glosorna när jag stack iväg till plugget men tror nog att jag lyckades sätta dit alla rätt ändå. Efter skolan gick jag hem och däckade faktikst i soffan. Låg där ett tag, sen ringde Hanna mig och vi pratade i telefon/facetime i typ 1-2 timmar. Treeeevlans. Sen åkte jag iväg med pappa och handlade och sen vid 8 tiden var det Fredagskväll med Malin på barnkanalen. Antar att hela sverigers directioners satt bänkade framför teven. Eftersom det nämnligen var storslagen intervju med 1D. Min pluttsnutt är GRYM på Sverige, bara så att ni är medvetna om det. Sen ringde iaf Alice mig och vi pratade i typ 2 timmar. Min morbror var också här ikväll, och han trodde att mitt öra skulle brinna upp pågrund av alla telefonsamtal...! Håller icke med. Men imorgon leder iaf stigarna oss ut till Vattholma med hela bunten. För lite tjejmys och sleep-over-power. Fortfarande världens finaste ord♥  Men nu saknar det tydligen mig på msn så ska återgå till det. Vi hörs vännusar.
/Frida

passande och fiin bild på min pöjks.

TGIF TGIF TGIF TGIF TGIF

tjenare sitter här i min ensamhet på en fredag och lyssnar på ed sheeran och snackar strunt med frida i telen.  Se har jag även hämtat ett strot glas pepsi och en skål chips som jag knapprar på. Dagen har väl rullat på med lagom fart, kaaanske lite långsamt men det har varit helt okej. Skönt att det är helg iallafall. Nu joinade hanna oss här på msn också! Men imorn då? Jo då kommer hela tjocka släkten hit, nej men en del av den iallafall! Sen runt 6 nån gång kommer mi ladies hit! Då blireee tacooooooos och mys! Nu ska jag ta och fortsätta prata med fridus and hannus, ADIOS BITCHACHIOSS! / Alice

en liten bild på moi from le tenerife!

Snoop Dogg & Wiz Khalifa - Young, Wild and Free ft. Bruno Mars

/ Alice

i wish i was your favorite girl

Tjenare! Sitter och laddar över de sista bilderna från teneriffa ATM. Har riktigt jäkla tråkigt också, ska ingentligen ta och göra läxor men har ingen ork alls. Men måste iaf ta och  kolla igenom engelskan och SO:n eftersom jag har redovisning och skrock och vidskepelse, så nu vet ni det också! Men vaknade iaf halv 9 imorse och sen tog jag en stund på träning cykeln här hemma och ja sen vart det en dusch och sen åkte jag med mamma till hennes jobb där jag hade glömt 2 skol pärmar. Sen rullade jag iväg till skolan och ja dagen gick på utan vidare och snart var klockan halv 4 och jag tog bussen hem, där jag även möttes av F&F! Nej men nu ska jag ta och rull on, hejsvejs! / Alice
Vans-authentic_large
jorååå lagom sugen på ett par nya vans!

Hos Melker!

Skön dag idag. Förutom tvättningen på hemkunskapen men det var iaf helt okej. Kom hem och pluggade lite Franska och Engelska. Sen käkade vi middag och åkte sen hem till Melker. Där jag befinner mig just nu. Myyyysigt. Imrogon är det fredag! Sååå skönt. Men nu ska jag umgås. Haidooo.
/frida


Godmorgon!

Hejhej! Jag sitte och käkar frukost. Tänkte liksom att för en gångs skull så har jag tid att blogga på morgonen så då gör jag det. Ska väl strax traska över till Emma. Har inte så mycket mer att göra här hemma, är nästan klar med allt. Rätt skön dag idag ändå. Förutom hemkunskapen så vi ska städa...! Och med lina fingrar lär det inte gå så bra. Mennen. Nu ska jag fortsätta äta så vi hörs väl under dagen! Ciaooo.
/Frida


TENERIFFA DEL 1

/ alice

Öppet hus!

Har haft en riktigt bra kväll förvånandsvärt. Blev mycket skratt, musik och gosaaaker. Hk salen ligger ju somsagt bredvid musik, hehehe. Men vi kom iaf långt på vår låt och det var ganska många som kom och lyssnade. Jag fick dessvärre blåsor på min fingertoppar. Jätte stora och röda så det här tar 349696 år att skriva. Det gör skit ont. Men ska inte klaga. Lärde mig faktiskt mina noter/toner/ackord väldigt bra idag! Nej men nu ska jag väl hänga här ett tag. Börjar somsagt 1100 imorgon sååå. Slänger in lite bider också. Kjaaaam.
/Frida



Whatssssss uuupppp?

Hejdär! Sitter med Emma i min soffa och vi gör typ ingenting. Rätt så jobbig dag idag, men vi hade iaf ett hål. Dagens räddning! Ska strax tillbaka till skolan för öppet hus. Vi ska spela låtar osv och visa de blivande 7:orna vad vi gör i kulturklass. Känns jätte drygt men vi belönas iaf med 2 timmars sovmorgon imorgon! Så det känns skönt. Nu kommer pappa strax hem med mat och då ska väl jag och Emma käka lite. Sen drar vi igen. Men vi hörs hörni.
/Frida


HEEEEEEEY BUUUUUUDDY!

Tjenare brudsen! Kom ju då hem i söndags har tänk att blogga fler gånger hat bara inte blivit av. Men har det iallafall helt underbart på teneriffa! God mat, härliga människor, värme, sol, bad, shopping och massa annat mys! Men men nu är man hemma i kalla, gråa, slaskiga Sverige igen. Men måste säga att jag faktiskt längtade hem en hel del de sista dagarna. Vanlig mat min säng, min cheyor, klassen och bara vara hemma. Det ändå jag riktigt saknar är värmen... Nej men nu ska jag ta och hoppa i säng, hare gött! (: / Alice

Senaste veckorna

/Frida

 


Daaanzaaaakuduroooo

Hallohalleleeeiy. Har precis kommit ut ur duschen, ungefär. Var och dansade med Lisa. Höll på att inte komma iväg ett tag där. Hatade allt i min omgivning och allt var fel. + att min jeedra huvudvärk smög sig fram. Men Lisa tvingade iväg mig endåå så nu är jag på mycket bättre humör igen! Lär nog sova skönt också, för är fruktansvärt trött. Angående mina andra kompanjoner i den här bloggen så vet jag inte riktitg vad som har hänt. Hanna är svårflörtad, men hon skriver nog när hon kan och har lust. Alice vet jag inte riktigt vad hon håller på med. Men de kommer nog båda två igång snart igen. Ska nog ta och lägga mig och läsa strax. Är så sjukt trött på morgonen annars. Har väl inte så mycket mer att meddela er. Så vi hörs, när vi hörs. Ciaoooo.
/Frida

Typ lisa och jag på dansgolvet. WEEEEE GOOOOT THAAA MOVEEES LAJKKKK JAGGAAAAH

Fuegoooo!

Ska iväg och dansa fuego med Lisa. Vi hörs senare. Kjaaaaaam.
/Frida

 


Ledsen, hemskt mycket ledsen.

Hallådär! Känner mig som en riktigt usel bloggare för stunden. Uppdaterar aldrig längre känns det som. Var iaf i skolan idag, totalt emot min vilja. Hade SO redovisning. Det var sjukt, men skoj ändå. Ingen lärde sig nog nånting men de garvade iaf. Sen gick jag och Alice hem hit efter skolan. Vi typ satt och läste nån novell, titta på tumblrs och typ käkade mackor. Vi är så fruktansvärt sociala när vi umgås. Hon åkte iaf vid 6 och jag följde med mamma och vi inhandla lite skitgrejer och sånt som behövs i hemmet. Gud va vuxen jag låter. Men okej. Nu har jag precis pluggat llite franska och engelska. Ska väl ta och stoppa ner träningskläder och sånt till imorgon. Sen ska jag göra precis ingenting. Käka en banan hade jag tänkt. Men nu ska jag rulla vidare. Vi hörs vännusar.
/Frida
pic.twitter.com/g77WrIuS

the beat that my heart skipped

Hellluuuu. Vaknade nyss. hahah okej jag skoja. Nejmen jag glömde blogga imorse så bloggar nu istället. Har varit barnvakt åt Melker hela dagen. Vi har typ gungat, dansat, sjunigt, träffat Ellinor, åkt buss, sovit och gosaaat. Han är så fin. Han blev iaf upphämtad vid 6 tiden. Sen dess har jag suttit här och kollat på min strumpa. Okej, kanske inte men jag har typ. eeeeeeeeh, lyssnat på musik, pratat med Hanna och kollat massa skit på the computa. Ikväll kommer Alice hem också. Treeeeeeeevlans. Jag slog nyss mitt rekord i tempel run också, wweeeehoooo. Okej, nu ska jag gå. Haiiido.
/Frida
pic.twitter.com/mrNUczvb
fin unge.

Banan, äpple, päron och hallonsaft

Helluuuuu. Sitter i sängen och bara känner hur mina ögon åker ihop var 10:de sekund. Vår kompisar åkte vid 12 tiden. Jag och Jonna nördade oss hela kvällen. Satt typ med vår mobiler och kollade på Simpsons. Sen satt vi också vid datorn ett tag. Sen gick vi på en promenadis med deras vovvar. Klant som jag är så ramlade jag. Jonna gled runt på alla isplättarna med vovvarna och lekte bambi på hal is, typ haha. Men hon är 10 år och så söt så. Vilket hon själv intygar till. Nu håller jag på att dö av trötthet här så ska ta och lägga ner den här mockafjongen nu. Imorgon ska jag bara barnvakt till Melker, men vi tar det då. Kjaaaaam.
/Frida


Bom bom di di.

Halloj. Är äntligen klar och sitter nu och läser min underbara bok! Ni kanske har sett filmen en shopaholic's bekännelser? Den är baserad på en bok, och det är den serien jag läser. Den är jätteunderhållande och kan verkligen tipsa er om dem böckerna! Sen är jag också väldigt stolt över Frida, som har insett hur bra The Kooks är. Att hon till och med nämnde dem i sitt förra inlägg! Wow! Duktig kicka!
Hur som helst, nu ska jag gå och brotta ner Jean-Bob och Nathan för att få lite utlopp för min energi. Hö-hö. Kram.


Favoritmusik

Det här är väl iprincip den musik jag lyssnar på. Tycker att ni borde ta en titt på alla tre banden, för det är otroligt jäkla bra. Alla tre skriver helt olika musikstilar. Men de är otroligt bra och grymma alla tre. Jag råder er verkligen, lyssnaaa!
/Frida

I am titanium

Hallå där! Har ni en fin lördag? Min är faktiskt ganska hektisk! Har städat, duschat, fixat mig, städat lite till, gjort i ordning inför ikväll (då vi ska ha besök av Landqvistarna) och nu plockar jag ut lite urväxta kläder från London, som Alma ska få. Bloggar förhoppningsvis om något roligare innan de kommer ikväll. Om jag får tid!!! Kram Hanna.


Godmorgon!

Hejsvejs! Vaknade vid 11 tiden och har sen dess typ skrivit på min novell och käkat frukost. Ska inte göra så mycket idag på dan. Men ikväll kommer några kompisar/släkt över till oss på middag. Jag vet inte riktigt vad det är, vi har samma efternamn. hahaha, men vi är inte släkt tror jag. Vi känner dem iaf väldigt bra och har gjort hela livet så ah. Ska väl ta en dusch innan de kommer, och kanske byta om. & plocka undan min garderob som just nu ligger utspridd i hela mitt rum, hehe. Men det blir så för mig efter en vecka i skolan. Jag får typ panik på morgonen och kastar runt allt och sen när jag kommer hem på kvällen så är jag så jävla trött. Så därför får jag städa på helgerna. Yes, då vet ni deee också. Nu ska jag nog hoppa in i doooshen. Vi hörs väänneeer. Puss!
/Frida
pic.twitter.com/qmJOouDH
verkligen heeeet.


Sitter här i venten och spelar lite dotA

Hellooo. Har tänkt blogga hel kvällen men har aldrig blivit av. + att hur bra är inte 2 på natten? Den perfekta tiden för lite bloggning, typ. Dagen flöt iaf på ganska bra! Drog ner på stan och tog en långfika med Emma. Pratade om massa Emma&Frida saker. Viktiga saker helt enkelt. Sedan gick vi förbi Ica och köpte med oss godis hem. Sedan tog vi första, bästa buss och åkte hem. Har sen dess pratat lite med m&p och ändrat designen i bloggen!? Ser ni den nya? Iofs så är bara headern ändrad men endock. Har också pratat lite blandade cruxmux grejer med Hanna. Också nödvändigt. Sedan har jag väl typ druckigt vatten. Har bestämt mig att leva utan läsk ett tag. Vi får se hur det går.....men nu ska jag försöka sova så vi hörs imorgon. Kjaaaaam
/Frida


i'll go crazy if i don't go crazy tonight

Tänkte bara meddela att jag lever, har inte mycket mer att säga just nu, så här kvart över tolv på natten, så jag bara bjussar på lite fina bilder! Kram och sov gott, mina vänner.
/Hanna.

One thing - One direction.

Så jäkla grymma. Är så jävla stolt directioner nu.
/Frida

EL TENERIFE!

Heeeeeeeeeeeeej! Tänkte kika in här nu när jag ändå har internet. Hhihohohohehehe. Nej men sitter här inne ett tag och bara tar det lungt. Har det iallafall helt underbart här med +30 och strålande sol, god mat och dagar vid poolen. Ska snart säta mig på ute platsen och sola lite mer. Åker tyvärr hem på söndag, fast samtidigt ska det bli riktigt skönt att komma hem. Även om maten är god här så saknar jag vanlig husmanskost. Min helt underbara säng, sängarna här var inte direkt det skönaste jag legat i...Saknar även min underbara lilla klass där hemma i svergie! Nej men nu ska jag dra ut och njuta av solen in i det sista här! Puss på er och hoppas att ni har det bra! / Alice


At the end of the day, all we have is who we are.

Heeeeeeeeeeeej vännusar! Dagen började med att Emma och jag kom inspringandes på lektionen 10 minuter sena pågrund av att Emma halkade på vägen och blötte ner hela byxorna. & med tanke på att de enligt henne såg ut som att "kissat/mensat/bajsat på sig. Så vi gick hem igen och bytte byxooor. Trevlig start på dagen fick iaf jag med ett gott skratt, fast en lite sur vän. Sedan flöt iaf dagen på. Gjorde bort mig lite grann på svenskan, hade finaste posen ever där framme, sen ritadde jag en jättefin bebi kollektion på design/kultur grejsen. Alla mobbade mig för den förutom Linda♥ Sen sjöng vi lite Linda bengtzing och Amanda dansade jätte fint.  & jag var mega trött hela dagen. Ska gå och lägga mig typ 9 ikväll så att jag inte döööör imorgon. Men det är iaf fredag!!!! tack, tack, tack gud för att du har satt helg efter den här korta/jobbiga/hemska veckan. Ska ta mig ner till stan med Emma och ta en fredaagsfika. & nej vi fikar inte varje fredag om jag fick det att låta som det. Men vi kände att vi behövdeee en sådan Emma&Frida fika imorgon så vi bokade iiiin deet. Sitter just nu och gluttar på min novell. Måste skriva mega långt så att jag slipper slita röven av mig längre fram i tiden. Sedan ska jag titta på det nya OTH avsnitten som har kommit ut i natt!!!! omg, omg, omg. eeeeeeeh. okej, nu ska jag uppehålla nån annans tid. CIAOOOOO.
/Frida
pic.twitter.com/Unxppt9Y
OMG VA FIN OCKSÅ. MUUUUMS

Helevetes trött!!!!

Heeeej! Puuust. Äntligen en lugn stund. Har vart en intensiv dag alltså. Ligger i sängen nu och har precis pratar med Alice. Hon ringde nyss, den Fia lottan. Har vart i skolan idag också, hemskt!!! Sen hängde Emma med mig hem och vi gjorde typ ingenting. Sen åkte mamma och jag hem till Melker. & jag fick se plutten ta sina första steg. Ååååh så duktig & åååh så fin.❤ men nu däckar jag vilken sekund som helst. Vi hörd imrogon. Haidooo.
/Frida


Off to school

Heloooo. Rätt trött idag med tanke på att jag somnade 2-3 nångång. Men lär väl stupa i säng ikväll så sömnen tar nog igen sig. Det är typ kaos här hemma just nu. Byggarbetare och farfar och överallt. Jag vet knappt vart jag kan gå utan att förstöra nåt. Men börjar iaf 9 idag så ska väl börja röra mig mot emo. Lång dag idag, om vi ska följa schemat. Slutar halv 4. Är redan sur på skolan fast vi inte ens har börjat...FY! Aja, vi hörs. Haidooo.
/Frida


Skola imöööööörn

Hejhejhejhej. Jag borde egentligen sova nu med tanke på att skolan börjar imrogon. Men om jag känner migsjälv rätt(vilket jag gör) så kommer jag inte kunna somna se närmaste 3 timmarna. Men de överlever vi. Föresten det bra hos tandisläkisen, jag vet att ni alla har väntat på de här hela dagen. Men hon var snellhest idag så allt gick awesome. Ligger och skummar lite i min kära bok. Skumt va? Mmmmmmh, ljuva gamla tider när jag och Hannus gör ordvitsar. Okej, de va typ i december men jag saknar det. & jag saknar att se fram emot julen. Nu är det ju ett helt jefla år kvar. Men min 15 årsdag närmare sig, när den är över lär jag väl gå i graven av tråkigheter. Snälla kära vänner där ute ta med mig på någon kul konsert eller nånting.....& snälla Gud, släpp lite fler coldplay biljetter. Nej, nu ska jag sluta klaga och spela lite tempel run. Älskar min efterblivenhet.❤ haidooooo.
/Frida


Tandläkaren

Vaknade faktiskt av alarmet imorse men de var alldeles för kallt att gå upp så jag låg kvar och spelade worldfeud, smsa osv. Så kom inte upp före 1. Men de gör mig ingenrtiiing. Har iaf käkat frukost nyss och borstat tänderna typ 800 ggr så att tandläkaren ska få peta i min mun. Uuhgg. Jag hatar tandläkare. Men mamma har iaf försäkrat mig med att ifall jag får panik så ska hon hålla min hand, hhaahh. Yes, välkommen till mitt liv. Har vän inte så mycket mer att säga så vi hörs senare. Haidoooo.
/Frida


When we don't remember the days we were suppost to remember.

Hej hopp gummisnopp. Pratade med Alice tidigare idag på twitter, hon lever och har tydligen redan fått bikinisträck. Meeeen vad gör det mig? Jag älskar ju vintern. Särskilt kylan❤ Iaf så sitter jag i sängen och tänkte släcks ner nu. En slappdag väntar imorgon. Ska somsagt ner till tandisläkisen och kolla mina tänder. Vågar inte gå själv så har tvingat med mig mamma. Min tandläkare skrämmer skiten ur mig ibland. Ena sekunden ska dom vara snälla och helt plötsligt har dom hela händerna inne i din mun. Nej fy, i sånna här situationer har jag mammiss. Ska nog försöka ställs klockan på 11 imrogon även fast jag ändå aldrig går upp. Wäääääh, jag har sånna problem i livet. Okej, nu ska jag sova. På bilden här nere ser ni min kärlek till vinterkläder. Hej stor mössa. Haidooo.
/Frida


Music always helps, no matter what you're going through.

Heeejsvejs. Kom nyss in från ännu en promenad idag. Mamma lurade ut mig. Men förfrös mig iaf inte den här gången. Har precis lagt mig tillrätta i min soffa igen. Har raderat min spotyfii lista och lagt in helt nya låtar. Orkade inte de gamla så ny blir det lite nytt. Iofs så finns fortfarande 1Ds låtar kvar, men det är självfallet. Sitter och klurar på vad jag ska ha på mig i skolan på onsdag. Brist på liv. Sitter också och kollar igenom tumblr, blir så glad av alla bilder. & kommer på mig själv med att sitta och skitle helt random. Måste nog sluta leva i internet världen alltså. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs när vi hörs. ciaoooo.
/Frida
omg cute.omg cute.
JAAAAAAG DÖR. Jag ångrar mig, ska inte sluta leva i tumblr världen....åh

So why do I disappear when you come near, It makes me feel so small.

Hejsvejs! Ställde ju somsagt klockan på 10 imorse men gick upp ur sängen vid 1. Jag vaknade upp flera gånger men lyckades hela tiden somna om. Uuhh. Men slängde iaf iväg ett sms till Lisa och frågade om hon ville ta en promenad med mig. Så det gjorde vi. Blev en fika på trianon också. Mysigt. & mycket och prata om hade vi också. Nu ligger jag i min soffa totalt nerfrusen efter promenaden. Lyssnar på musik och bloggar lite grann. Sista lovdagen imorgon, ska nog spendera den på bästa sätt i sängen. Vid 4 tiden ska jag iväg till tandläkaren bara, annars ska jag bara vara inne och sova typ. Har faktiskt pluggat musik idag, duktigt nog. Känner att man kanske borde få bra på det provet eftersom att det endå är "mitt" ämne. Eftersom jag är kulturklassare. Ochdet är inte direkt varje vecka man har musikprov. Men jag får helt enkelt hoppas att det går bra. Är två veckor kvar så ska väl inte tänka på det endå. Nej, nu ska jag fortsätta göra ingenting. Vi hörs. ciaoo.
/Frida

Bara tre helt random ego bilder. Den i mitten är redigerad, som ni kanske ser, hahahha.

Godnatt

Gör ett försök och släcker ner nu. Har ställt klockan på 10 imorgon, om jag somnar inom en halvtimme lär jag klara av att gå upp då. Vi får helt enkelt se imrogon. Har iaf spelat Bingolotto ikväll ovanligt nog. Har nog aldrig hänt förutom på uppesittarkvällen men idag hände de tydligen. Har också kollat på OC ikväll. Så mysigt att inte behövs göra något annat förutom att kolla. Imrogon vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska kanske kolla med din kompis om de vill hitta på nåt annars får jag väl typ vara ute och gå i 5 timmar, eller så kan jag bara typ spela schack med mig själv, vi får helt enkelt se, men nu ska jag försöka sova. Godnatt!
/Frida


Joe brooks - Superman

Gammal men fin låt.
/Frida

Tjaalalalalallalaaa

Sitter här och är nöjd över mitt liv alltså. Försöker totalt koppla bort skolan och tar det bara lugnt. Var precis ut med mamma på en lång promenad, ska försöka ta en varje dag framöver nu. Har också lagt upp vår kära kost här hemma så att man iaf kan visa sig i bikini till sommaren. Är sjukt glad över att vi har bokat till Turkiet också, känns så skönt att ha något att se fram emot. Ska strax slå på ett avsnitt av OC och njuta lite mer av jullovet. Vi hörs pepps!
/Frida


shoot me down, but i won't fall.

Halli hallå! Hur är det med er? Jag kan ju i alla fall tala om att med mig är det bra, riktigt bra. Jag har precis varit ute med Totte i skogen och nu sitter jag och tittar på sommarns Gotlandsbilder med en kopp varm choklad i hand. Hade tänkt följa med mamma på ett träningspass lite senare i eftermiddag, men annars ska jag väl inte göra så mycket mer. Tänker mest ta det lugnt och njuta av de få jullovsdagar som är kvar. Kan ju också passa på att säga att jag är lagom avundsjuk på Alice just nu. Suck. Ja, ja. Hon har lovat att sola lite extra åt mig. Det blir nog bra! Kram på er.


Ganska random bild, men för er som inte redan vet det har Beyoncé fött sin lilla flicka Ivy Blue nu!
Grattis till henne och Jay-z!
/Hanna.

Cleaniiiing

Hello theree. Jag ställde klockan på 10 imorse för att jag skulle komma upp, men lyckades somna med mobilen i handen och vaknade halv 1. eeööhh. Jag är helt slut, hur ska jag orkar med skola!? Aja, idag har jag jätte stort lust att städa mitt rum och typ hoppa runt och lyssna på musik i skit fula kläder. Ni förstår säkert vad jag menar? Men grejen är att mitt rum redan är städaaat, så jag får typ panik här. För jag tänker inte sätta mig ner och skrubba toaletterna. Det ärbara mitt eget rum som är kul liksom. Ojojoj vilket problem alltså, nu ska jag fortsätta grubbla på det, haha. Ska käka liter också,, vi hörs. Ciaoo.
/Frida

GE MIIIIIIIIIG NUUU.

Drake - Underground Kings

/ Alice

dadidadumdum

Helloo peps. Kom nyss hem från Ellinor. Var där och fikade med mamma. Det slutade med att vi bokade en resa till Turkiet med dem i Juni. Så våra familjer drar tillsammans, det blir mysigt det. Får bara lite flashbacks från när vi var på Teneriffa och var uppe i Maska. & så tappade vi bort varandra osv. Den dagen var kaooos. Men förhoppningvis blir Turkiet bättre. Om 20 minuter ska vi hem till Emma och käkade middag osv. Bara haa de treevlligt förstår ni. Tog en promenad ner på stan med mamma tidigare idag. Matade änderna, (haha) och kollade på någon utställning på Upplands museet. Följde mest med för att vara snäll egentligen men ah heheh. Nej, nu ska jag ta och gå. Slänger in lite bilder på hotellet vi ska bo på om ni är intresserade. Ciaoolilaciaoo.
/Frida
Resultat av Googles bildsökning efter http://www.apollo.se/SiteCollectionImages/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Turkiet/Side/Accomodations/SideCorolla/Accommodationweb36AAYTexteriorxxxxxxx00126.jpegResultat av Googles bildsökning efter http://www.apollo.se/SiteCollectionImages/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Turkiet/Side/Accomodations/TurquoiseResortHotelSpa/Accommodationweb36AAYTslidexxxxxxxxxx00701.jpegResultat av Googles bildsökning efter http://www.apollo.se/SiteCollectionImages/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Turkiet/Side/Accomodations/SideCorolla/Accommodationweb36AAYTpoolxxxxxxxxxxx00318.jpeg
Blir kanske lite mycket sommarbilder nu när Alice åker osv. hehe men aja.

so i guess it really is just me, myself and all my millions

har nu packat klart allt och fixat musik, bok, kamera osv. och nu sitter jag här och har inget liv... Men ska nog ta oc hoppa in i duschen å har jag iallafall något att göra. Har inte gjort så mycket mer idag. Sitter typ och räknar timmar tills jag ska upp igen, kul liv! Sen så har jag ätit, surprise much? Nej men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen bestämma vad jag ska åka i! / Alice
TenerifParque Santiago III,Tenerife (South), Canary Island, Spain. | Flickr - Photo Sharing!Google-kuvahaun tulos kohteessa http://static.iltalehti.fi/kuvat/matkailu/matkajutut/20071112_playaamericas.jpg

Gäster.

Hejsvejs. Har vart jätte oaktiv idag, tyvärr. Fick ett jätte fint sms av Emma att jag skulle uppdatera. Hon älskar mina inlägg som ni säkert förstår. Iaf så har vi haft gäster till familjen här idag. Så jag försökte liksom vara duktig och inte sitta vid dator eller mobilnörda. Men både Alice och Emma blev lite sura på mig..! De gick iaf vid 12 tiden och sen dess har jag skrivit på min novell. Den börjar lida mot sitt slut nu, tråkigt nog. Älskar att skriva, fast de blir fett lam r resultat. Men en del verkar gilla det iaf. Nej, nu tar batteriet i min mobil slut så ska fortsätta skriva nu. Vi hörs imorgon. Ska hem till Emma då, på middag med vår familjer osv. Mys. Aja, haidooo.
/Frida


iM bOoOoOoOrEd

Åhhh jag har hur jävla tråkigts som helst och försöker få frida att sätta sin rumpa framför msn, men hon e upptagen....
Men, men farmor och farfar kom iallafall hit och åt middag här. Sa hej då och så inna vi skulle åka. Spelat rockband med elias har jag också gjort. Och just nu så håller typ mamma och pappa på att spela singstar där nere och det ska jag säga er att det låter INTE vackert! Herrgud... Nej men nu ska jag ta och vara fett lame och göra ingenting, YAY. / Alice
Bara för att jag vill ha ett par....

2 dagar kvar!

Sitter n och kollar på massa gammla bilder på stora datan. Har nästan pakat klart allt nu. Vaknade 11 imorse av att mamma kom in och terrorisearde mig och tvingade mig upp för att vi ska orka sen när vi kommer till teneriffa eftersom det kommer vara frukost typ, tidigt... Blääh. men jag ska icke gnälla det komer +30 grader, sol och bad! Åhhh längatr nått otroligt! / Alice

Asså, hahahhahahaha pluttar! :')

Godnatt.

Är riktigt slut efter dagen nu. Gick upp 8.50 imorse emot min vilja, gick sen 6 timmar i sträck och blev sedan fast på tågstationen i nån timme. Men än så lever jag och kramp i benet har jag också. Nu ska jag försöka sova. Wish me luck. Bilden är konstig. Haido.
/Frida


Todaays shoppiiing!

pic.twitter.com/xUOBekkF
Pyjamasshort, en stickad tröja och en vanlig vit tröja.
/Frida

EYOOO EYOOO

Som frida redan skrivit då har vi haft en underbar dag i Estocholmo! Jag och lisa tog ju då ett lite tidigare tåg än Emma, Hanna o Frida så jag kom hem runt typ halv 8 nån gång. Fick med mig hem ett par byxor, en skjorta och en bandeau. och sen när jag kom hem fick jag även av min kära moder och fader en ny kamera! Och nu sitter jag här och bara är almänt jätte trött. Somnade inte försen 4-5 i morse sen upp halv 9 och sen knallat runt i stockholm hela dagen.. Så blir troligen en tidig kväll för mig ikväll. / Alice
EMMAGOZZI --Being strong is to see light in the dark ♥
tired gal in da last picture!

Ed Sheeran - Little Bird

/ Alice

Stockholm

Hejsvejs. Har haft de jätte mysigt inne i Stockholm med brudsen. Lunch på tacobar och sen massa shopping. Heheheh. Sen drog Alice och Lisa hem vid 6 tiden. Och vi hade planerat att dra strax efter det men missade tåget. & sen var två tåg inställda. Så vi tog en middag på donken och sen pratade vi med nån kille som jobbar där och han sa att vi skulle ta tåget som gick mot Arlanda. Så då gjorde vi det. De blev lite senare än tänkt men de var ändå okej, med gott sällskap iaf ;). Kom iaf nyss hem och ska slå på ett avsnitt av OC. Vi hörs. Kjaaaaam
/Frida


God natt

Slänger in ett litet god natt här inann jag ska släcka ner datan och lägga mig och sova. Som ni troligen redan läst så ska vi ju till stockholm imorgon med 11 tåget så har nu satt klockan osv. Körde lite myskväll med mina kära föräldrar ikväll. Blev ost och kex samtidigt som vi kollade på avatar. Inte bäsa filmen jag sett men helt okej faktiskt. Nej men nu ska jag ta och släcka så god natter! / Alice
Me and le brudsen!

hejhej frida hejhej frida..

..hejhej frida hejhej frida. Vi ska bada, sola, bada, sola, bada tills tårna domnar. Hejhej Frida. Kommer ni ihåg den där ruskigt bra låten? Fast iofs var Frida utbytt till Sommar på den tiden. Men visst är den ohyggligt bra. Det tycker jag med. Iaf, vad har jag gjort idag. Hm. Vaknade vid 12 men låg i sängen i åratal. Kan väl nämna att jag åt frukost 15.30...............IAF. vid 5 tiden gick jag & Emmus till bussus och tog oss ner till stanus. Under bussresan så hoppade också Lisus på. Sedan gassade vi vidare mot godisaffärn. Det låter typ som att de bara finns en enda godisaffär i Uppsala, men alltså. Det finns bara en "bio-godis-affär". Iaf enligt mig. Där köpte vi iaf på oss dricka och gottsaker osv för en rätt hög summa pengar. Emma köpte som vanligt mest...hihohohiehe. Nej, de brukar faktiskt vara Lisa. hahaha jag skoja. Vad taskig jag är. Okej, back to servicee. Sen traskade vi mot bion där vi spenderade de resterande timmarna av kvällen. Filmen var jätte kooooojs osv. Sen blev vi upphämtade av mina föräldrusar och så var de liksom back home and smell the routin. Fast jag har ju ingen rutin så det blev typ sitta vid datorn och titta på OC. Men det funkade utmärkt dee med. Men nu ska jag typ hoppa i säng. Alarmet är ställt på 9.00 imorgon. Nu bär de av till stockholm vettni. Ha de gött poolers. Ciaocilaoo.
/Frida

bildusar från todayssss

"And we're the 3 best friends anyone can have."

En helt sjukt jävla bra film som jag tycker att alla borde kolla på och även om ni sett den, se den igen! Hahaha hur rolig som helst! :'D The Hangover. / Alice

.

/ Alice

I am the tragedy.

Hej på er, känner att våran blogg är helt död ATM... Så jag passar väll på att slänga in världens onödigsate inlägg. Har inte gjort ett piss idag. Vaknade runt 1. var då helt död så åg kvar ett tag i sängen och bara lyssnade på musik och sen blev det lite mat kollade på nån film på tv och sen så har jag inte gjort så myckt mer. Typ ätit middag...Kul för er att veta också! Ciaaao! / Alice
Ahsija3caaaakow_180476982_large
bild i repris....

Uuhhh yeaahhhh noohhhh ummhh eeeh

Hejsan. Som Alice skrev så var vi hemma hos Lisa todayy. Jag våldgästade henne och Emma och sen våldgästade Alice oss. Det var trevligt. Särskilt att träffa Emmus igen, de var typ 263939373829 år sedan så det var på tiden. Som ni säkert förstår. Sen när jag kom hem så var Melkus med familj här. Såååå mösigt så. Åt lite middag och busade med Melker. Sedan hamnade jag framför OC. & där sitter jag fortfarande så vi hörs någe annan gång. Imorgon vankas föresten bio med Emma och Lisa. Kjaaaaaaaam
/Frida

 


WHO YOU ARE

Vaknade runt halv 1 imorse. Sen åt jag frukost och slängde på mig lite kläder och sen strax efter 2 så åkte jag med pappa in till stan, eller ja hem till lisa där frida och emma redan var. Har saknat emma jätte mycket din lilla söta unge så det var mysigt att träffa folket sen var det äver bestämat att vi (hanna, jag, frida, emma o lisa) ska inta lilla huvudstaden på torsdag! Så det ska bli riktigt härligt sådär innan jag drar. Jag då åker ju då till teneriffa på söndag. Åhhhh så jävla härligt det ska bli! Hhhihihohheheheh. Men anywho, sen så tog jag 6 bussen hem igen och sen dess har jag suttit här på mitt feta arsle och snackat med frida och hanna och typ lyssnat på msuik. Nej men nu ska jag rulla vidare så hejsvejs! / Alice

me and ems!

Before i die.

Before I DieBefore I DieBefore I DieSweet SerendipityBefore I DieBefore I DieBefore I DieLife's t00 sh0rt 2 even care at all...UntitledBefore I DiexoxoBefore I DieStill lying underneath the stormy skiesBefore I DieBefore I Die ... » ANGEL.GEBefore I Die ... » ANGEL.GEBefore I Die ... » ANGEL.GEEBBA ANDERSSON -EBBA ANDERSSON -MillyThings I should do before I die.
/Frida

BAZINGA!

Sitter nu i soffan och myser ner i filt framför big Bang theory. Hahahaha älskar det, så jävla roligt! Men iallafall idag då? Jo först så hände inte så mycket mer än att jag satt och pratade med Frida och Hanna. Men gjorde ett ryck och tömde först ur hela min bokhylla och hjälpte pappa att tömma en stor bokhylla nere. Sen tog vi upp den stora till mig och sedan fyllde jag på den, så nu har jag äntligen Inge mer skit på golvet. Yeees! Sen drog jag och pappa ut och sprang i spåret. Riktigt skönt! Sen dess har jag inte alls gjort mycket. Snackat lite mer med Frida och Hanna, ätit och nu sitter jag här med mamma och pappa och kollar på tv. Ha en bra kväll! /Alice


Mysteriet på greveholm.

Hejhopp! Jag bloggar faktiskt för en gång skull ifrån datorn nu. Har suttit och tittat på mystieriet på greveholm med mamma hela dan. En gammal julkalender som faktiskt ska gå igen nästa år. Så för er som inte har sett den får se den då. Den är lugnt den bästa av alla år, i promise. Ja, annars då. Har väl käkat lite, pratar med lite kompisar, lyssnat på musik osv. Har inte orkat göra så mycket idag heller. Blev en typ repris av gårdagen. Var helt slut haha, satt i min säng hela dagen som ni kanske såg. Men imorgon måste jag ut och röra på mig. Sen onsdag eller torsdag drar vi somsagt till stockholm. Och shoppaaaar. Sen funderade jag, Alice och Hanna på att åka dit igen på lördag för att det är 1D fan event. Men vi skippar det tyvärr, eftersom att Alice åker till Teneriffa dagen efter och Hanna skulle dit ännu en gång den här veckan. Men det blir flera gånger somsagt. Nu ska jag nog ta och slå på ett avsnitt av OC. Har sån lust at kolla. Så vi hörs väl poolers. Haidooo.
/Frida
Så jädrans grymt. Döööör av att kolla på den här videon. Riktigt OC kärlek.

2012 wishes.









/Hanna.


the beat that my heart skipped

Being strong is to see light in the dark ♥XXIV.VI.MMX-danzakudorooo-Being strong is to see light in the dark ♥--they said speak now-onedirectioncalilove-
/ Alice

lufituaeb uoy sekam tahw


Hahahahahahahahahahahahaha.
/Hanna.

black stripes and yellow paint

Goder möra! Vaknade typ runt halv 12 idag sen åt man frukost och typ snackat with la familia. Ska fixa lite i mitt rum idag hade jag tänkt. Och sen ska jag och pappa dra ut och springa men får se hur det blir med det för just nu ösregnar det ute. Men äsh får väl draut iallafal känner att jag måste ut över huvud taget! Ha en bra dag. /Alice
vackra brudar!

because that's what i like...

Hej på er, eller ja snarare god natt på er. Klockan är typ strax efter 2 och jag borde lägga mig men icke då. Känner att det här egentligen är ett väldigt onödigt inlägg för vad har jag gort i dag?
image
varför?
image
Kunde inte sagt det bättre själv! / Alice

I couldn't care less of what your stupid ass think.

/ Alice

The o.c

Hejsansvejsan. Har suttit i min säng hela dagen. Har käkat middag här osv. Har bara vart på toa några gånger. Detta känns väldigt bra! Sitter iaf och kollar på OC nu. Började kolla om på alla avsnitt från början. Världens bästa serie. Sitter och pratar lite med Alice också. Men nu ska jag återgå till det så vi hörs något. Haidooo.
/Frida


if i had the secret to your love...

/ Alice

Good Intentions

/ Alice

Jag avskyr rubriker.

Hallå där! Sitter framför datorskärmen med en kopp varm choklad och funderar lite. Frida bombar mig och Alice med bilder på snygga killar, Seth och Ryan eller vad det nu var? Jaja, jag har inget emot det, så nu ska jag återgå till att begrunda dem! Jag bloggar förhoppningsvis om något roligare senare. Adios!


Wordfeud

Jag älskar att alla sluta spelade det för typ 8 månader sen. Men iallafall så igår ville Rikard att jag skulle spela mot honom på kvällen. Så jag laddade ner det och började spela. Sen startade jag massa nya matcher och nu är jag totalt beroende. Största tönten, wieee. Men är ganska glad att jag hade de inatt, vid sissådär 5 tiden. När jag verkligen inte kunde somna. Då var liksom wordfeud min bästavän. Men ah okej, iaf så ska jag sluta babbla om det nu. Jag vaknade halv 2 men skulle nog ha kunnat sova till typ 6. Men aja, vaken är jag nu iaf. Sitter och pratar med Sliiiceoo på msn. Ska väl strax gå och stoppa i mig nånting. Är suuuuuukt hungriiiiggg. Nu ska jag nog rulaaa vidareeee så ni slipper sitta här och läsa om massa skiit. Haidoo.
/Frida
pic.twitter.com/4IZwJhX1
KAAAAAAAAOOOOOOOSSSSSS

1 januari 2012

Tjenare, vaknade typ runt 1 idag. Känns helt hemskt med tanke på att jag har sovit bort typ hela dagen men det var ju iofs nyårsaftn igår! Men iallafall, har ni haft en bra nyårsafton? Min var iallafal helt okej. Förutom att pappa och edvin spenderade första timmarna av kvällen på sjukhuset för att få veta att edvin har svinkoppor, stackarn! Men jag och mamma åkte då ner till stovreta och firade med några kompisar där och sen lite senare kom då också pappa och edvin också elias var tyvär borta hos kompisar så jag satt där med alla vuxna och 2 8 åringar...Men, men det var väl helt okej. Sen så var vi ut och kollade på alla fyrverkerier och sköt upp fyrverkerier, drank champagne osv. Nej men nu ropar mamma nerifrån att det är frukost så ska ta och kila ner nu! (: / Alice

bild på mig från i fredags, i think. cutieeee huh ? ;)

wowowowowowowowwwwww.

Sitter här hypertaggad och kan inte sova. Det är faktiskt rätt jobbigt, men jag försöker göra det bästa utav det. Det är ju faktiskt det första timmarna av 2012. Det gäller att fira in dom på ett bra sett. Sitter och spelar wordfeud mot Smulis42, tack för att du gör min natt levande.♥ Jag vet inte vem du är men du är säkert en awesome person. Våra kompisar som var här och firade med oss drog hem vid 2 tiden. Kändes ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Hade egentligen lust att köpa glass och ligga under en filt hela kvällen men det kändes ju kanske lite trevligare att umgås med gästerna. Jag hade iallafall inte orkat vara ute hela kvällen eftersom att Johanna och jag rymde in efter 20 min, pågrund av förfrysning och rädsla. Det bombades som fan här utanför. Smsade alla min kära vännusar vid tolvslaget iallafall. Känner på mig att detta kommer bli ett grymt år, förhoppningvis iaf. 15 BAST FÖRFAEN. kan knappt tro det själv. Lilla plutt frida ska bli 15. Men jag ska inte snubbla in på den linjen igen, för då får ni sitta här hela morgonen. Klockan är iallafall 3.33 nu enligt min dator & jag ska gå och ta mig ett glad oboy. Nu jeflaaar ska det firas här vettni. Vi hörs poolers.
/Frida

bilden kan diskuteras länge...

2012

Fint jag skriver också...men det skiter vi i! /Alice

2012

Heeeeeejhooooopp! Äntligeeeen är klockan slagen tolv. Eller ja, den är närmare 2. Tänkte vara önska er ett fint år tillsaammans med de ni tycker om. Vi hörs vääl framöver! Kraaaaaam.
/Frida


RSS 2.0