That Shit Cray!

Måste bara ta och tipsa er om denna helt underbara blogg som jag älskat sen jag först hittade den!
Ni fattar inte min kärlek för denna blogg men, men. Klicka iaf på nån av bilderna så kommer ni till den!>>>>>>
>
>
/Alice

All Things Go

GRATTIS VÄNNEN MIN! 
Har haft en helt underbar valborg, hoppas även att ni har haft det! Började dagen med att mitt alarm ringde halv 9, men jag och frida kom inte ur sängarna för än typ kvart över 9-halv 10. Jag sprang och tvättade mitt hår, rusade runt som en galning efter nånting att ha på mig och sen 10 över 10 åkte vi hemmifrån, dock skulle vi träffa Meli, Hanna & Lisa halv 11. Vi kom 20 min sent men började direkt strossa runt på stan efter en bra plats vid ån för att se båtarna flytta runt. Efter kanske en halvtimme kom vi till en någelunda bra plats och stannade där ett tag tills vi förflyttade oss mot engelska parken med glass i hand. Träffade Axel en snabbis och sedan vart klockan halv 3 och jag o Hanna o Frida satt hemma hos Frida och gjorde ingenting. Klockan vart snart halv 6 och vi var åter igen inne i stan och denna gång hade vi Emma med oss, som även fyller 15 idag, byxmyndig och allt! Vi hade nämligen bokat bord på Basilico och där satt vi i ca 2 timmar och myste. Mamma kom 8 och hämtade upp mig och nu sitter jag typ död framför datorn och ska snart sätta på ett avsnitt av prison break. Ha en bra kväll allihopa! /Alice

Valborg!

Gammal bild på mig och Alice. Åhh, den berömde älg bilden<3
Hallådär världen! Alice och jag är uppe med tuppen idag, alltså! Det är strålande sol ute, och det är valborg!! Och även Emma och Elias födelsedag! STTOOOORT GRATTIS TILL ER! Iaf så ska Alice och jag strax in till stan där vi ska träffa resten av tjejerna. Sen ska vi titta på forsränningen och ha det trevlans. Sen ska även Axel sjunga inne i staden någonstans, så det tänkte vi gå och kika på. Sen till 6 har vi bokat bord, så vi får väl se vad vi hittar på tills dess. Nej, nu måste jag röra på mig. Vi hörs mer senare. Ciaoooo.
/Frida

IS THIS REAL LIFE?!?!?!

ASDFGHJKLQWERTYUIOÄÖLKJHGFDCVBNM /Hanna.

All Time Fave!

/Alice

From now, i'll follow you.

Hallådär! Bloggar för tillfället ifrån min eyefön så det här inlägget kommer bli jätte fult & jag håller på att krypa ut mitt eget skinn pågrund av det men jag försöker att softakofta lite. Iaf, idag är det söndag va?! Är alldeles dagvild, men söndag stämmer nog. Vaknade upp alldeles, alldeles för sent. Nämligen vid 13.30 tiden. Jag kände mig som ett vrak när solen lyste in i mitt rum och jag hörde Melkers röst i trädgården. Det kändes icke bra att jag låg där i min säng och flina. Jag satte iaf på mig någe och gick ut i solen, där jag har befunnit mig ändå tills nu. Alice kommer och hämtar mig om några ynka minuter och sedan följer jag med henne ut till landsbygden där jag även sover inatt. Imorgon ska vi träffa resten av tjejerna för häng på bryggan å forsränning.
Men nu borde jag röra på mig, så vi hörs. Ha en fin dag!
/Frida

 


Always free

Har även köpt ett fint läppglans och ett par röda shorts som inte alls gjorde sig rättvisa på bild. /Hanna.


Red clothing.

Sitter här i min säng, närmare 0300 på natten och är alldeles manisk över dessa kläder. Har snuvat in mig på vinrött denna månad, åh jag vill ha. 
Någon rik, snäll och fin männska där ute?
/Frida

BLUE.

/Alice


We don't care about the young folks

Hej vänner (Om jag ens vågar kalla er för det längre, så oduglig som jag har varit på bloggandet)! Hur står det till med er? Underbart väder idag inte sant? Endel kyliga vindar men annars, prima. Jag har spenderat min dag tillsammans med hästar. Ja, ni läste rätt. Hästar... Jag som är livrädd för dem egentligen! ...Men det var faktiskt rätt så mysigt ändå. Rätt så.
Det var väl dagens solsken. Annars har jag bara pluggat, lyssnat på musik och insett hur otroligt gärna jag vill ha de där Gaga-biljetterna. Släpps till extrakonserten på Onsdag och jag bara måste få tag i dem. Det är ju tradition! Kommer så väl ihåg första gången jag såg henne, på Gröna Lund, och den andra gången i Globen. Det var tider, det. Mäktigt. Vore alldeles förträffligt att få återuppleva det. Suck.
Men, vi går vidare, eller vad säger ni? Tänkte dela med mig av vad jag har införskaffat under den senaste tiden, vilket är en del, så snart jag har tid att ta kort på det. Bär nämligen de två nya favoritplaggen just nu! Men nej, nu måste jag tacka för mig... Mamma blastar på med gammal 80-tals-disco. Inte ok. /Hanna.
Se, en sån ängel. Om hon bara vore lite mindre kraftig och skrämmande...

I'm on my way, bitch I'm coming.

Siter ni äntligen i bilen på väg hem pch vi har precis kommit on i östhammar så det är ca 40 min kvar sen är kag hemma och kan slänga mig i min säng och bara gosa ner mig under täcket ha fest på tumblah och käka godis och ladda min mongo telefon och sitta och nörda framför min dator, fangirla till tusen och bara vara hemma! Åhh ibland finns det inget bättre än att vara hemma i sin egen säng! Haha jag är en sän tönt, but im damn proud of it! Juste blev tyvärr inget med emma idag men vi ska ju träffas på valborg så då får jag se hennes, fridas och hannas söta små ansikten igen! Nu ska jag njuta av solen och den vackra vägen hem! /Alice


Becoming one of them.


Hade en fin dag igår! Var på second-hand utforskning tillsammans med Meli, Hanna & Alice. Vi köpte på oss drickor och strosade runt i staden i solskenet, och letade efter bra affärer att handla second hand i. Vi hittade några väldigt bra, tack vare Ellen. Vi alla fick med oss några plagg var, faktiskt! Men vi hann inte klart, för vi skulle nämnligen iväg hem till Emma på kvällen så vi ska fortsätta våran utforskning någon annan solig dag! Som Alice nämnde hade vi även en väldigt fin kväll tillsammans igårkväll. Vi åt god mat och firade våran Emma som fyller 15 på valborg. Alice försvann vid 2100, & Hanna vid 2330 men vi andra satt kvar till klockan var närmare 0030. Sen traskade Lisa å jag hem hit och däckade nästan direkt i våra sängar. Vi vaknade upp till solskenet och käkade frukost tillsammans, men nu har hon precis rört sig hemmåt. Och jag ska traska iväg mot skolan och hämta min cykel som jag glömde där igår. Så ha en fin lördag, å ut i det fina vädret med er!
/Frida

fucktards....


God morgon världen! Hade en unberbar kväll igår med mina tjejer! Men vart tvungen att åka runt 9 för då kom mamma och pappa och hämtade mig och vi åkte till stugan, inte för att jag vill men... Vo kom hit runt 11 då jag hoppade i sängen direkt och somnade. Vaknade 8 imorse och har sovit 9 timmar. Idag då? Jo jag ska inte göra ett piss helt enkelt, eller ja om jag kommer hem i någelunda tid så ska jag ta och träffa emma på stan en stund, så det blir mysigt. /Alice

just because, uhm, ya know, i'm awesome...

/Alice


I don't wanna close my eyes.


Det finns väl inte så mycket att säga om skoldagen förutom att jag fick tillbaka betyg på min novell, och vi fick godispåsar av Marith, nutttiiissss Sen bikeade Lisa och jag ner till staden där vi mötte upp med Hanna, Meli, Linda och Alice. Vi kikade på hm's collection som kom ut idag, och sen köpte vi present till Emma som fyller år på måndag. Sen kikade vi runt lite och drack mega super äcklig cola light som HM delade ut. Köpte även ett par jeans och ett ultra mega fint mobilskal som är ytterst förvirrande. Sen cyklade jag och Lisa hem igen I REGNET!!! Var helt dyngaaaaa-blöt när jag kom hem, men det var kojs. Nej, nu måste jag fixa Emos present.
Kan tyvärr inte avslöja något här, för hon läser detta liksom. Ajaaaa, haido.
/Frida

Some days are just not my days

Bild från i vintras.
Den här dagen har gått riktigt segt om du frågar mig. Började med att kolla på film på biologin sedan amtte prov och skit äcklig lunch. SO var helt okej, sjöld lika härligt som vanligt, men som kom det som förstör mina onsdagar spanskan.... Fan, fan, fan! Rullade iaf sedan hemmåt, tog nya tag och hopade sedan in till stada igen för att dansa. Blev lite gladare och när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, duschade, pratade med la familia osv osv. Nu ska jag ta och hoppa i säng och sova! Sov så gott! /Alice

I thought you were okay.


Halloj! Onsdag idag, veckans värsta dag! Men denna onsdag har inte vart så jobbig faktiskt. Den har gått ovanligt fort. Skrev matteprov imorse, skrev jobintervjuer på So:n, svarvade på slöjden och pratade på franskan. Sen cyklade jag hem och gjorde iordning mackor till migsjälv. Sen satte jag mig ner och skrev ihop ett klagobrev på en av våra lärare som ska lämnas till rektorn. Sitter förtillfället och lyssnar på Cher Lloyd och ska sätta igång med So läxan. Sen ska jag äta sushiiiii och sen iväg och dansa lite street. På bilderna här över ser ni även min mat och våra läxor förtillfället, ORKAR INTE!!! Men har väl inte så mycket mer att säga, så vi hörs väl när vi hörs.
/Frida

Welcome To my Part Of Town

Jag dör så söt!
Den här dagen har gått extremt långsamt måste jag ta och säga. Skolan började inte specielt okej heller. Första lektionen hade vi mate prov och andra biologi prov. Vafan är problemet liksom och inte nog med det, nej nej vi har andra halvan på matte provet imorgon. Läste bara i min deckare på svenskan. Idrotten var väl ingen höjdare heller direkt. Sen musiken, vilket var det ända bra i skolan. Knallade sedan iväg mot kyrkan, fikade, sprang runt som en galning för att vi lekte kalle kaos, och gissa vem som vann? Oh yes, det gjorde jag och Bahar. Andra gången jag vann på den leken, hur jäkla bra är inte det på en skala 1:10?! Svettades sm en gris pga all springandes fram och tillbaka.. Sedan kom pappa och hämtade mig runt 6 och när jag kom hem pluggade jag matte och läste idrotten en gång och sedan fyllde jag i hälsodagboken till idrotten. Nej men nu ska jag hoppa i säng annars kommer jag vara död imorgon! /Alice

Tisdag 24/4.


Tisdaaaag idag!! Kom hem för någon timme sen efter en låååång dag. Har skrivit två prov, sprungit aset av mig på idrotten, sjungit som fan på musiken och även hängt hela eftermiddagen i kyrkan med gruppen. Sen vi sex tiden rullade konfirmanderna in och vi övade på låtar ochsåntdär. Sen hade vi mässa osv, och sen bikeade jag hem. Satte mig och tittade igenom matten eftersom att vårt matteprov infaller imorgon. Kan inte alls det jag ska kunna, men jag gör ingenting åt det heller sattee. Önska mig lycka till för det kommer inte gå någe vidare. Bilden här över är förövrigt tagen i kyrkan på mina vännsuar som har klätt ut sig. Fräääsha brudar!!
Nej, mennu ska jag bädda ner mig i sängen. Kjamaaaaar.
/Frida

Sunshine.


Hallådär! Måndag idag, och mitt humör är på topp. Det gjorde även allt mycket bättre att sista lektionen, svenska var inställd så vi fick slutade tidigare. Har suttit och pluggat sen jag kom hem så nu har jag fått en massa skit gjord. Ska bara gå igenom biologin en gång till lite senare, sen tänker jag inte bry mig mer. Annars då? Det har väl inte hänt så mycket idag. Har lärt Habba hur man handskas med läskiga typer, så nu vet hon precis hur hon ska göra om hon håller på att bli rapaed. Känns tryggt! Sitter för tillfället och fyller på min "Att köpa in denna månads" lista. Problemet är väl bara att mina pengar inte räcker till. Jag måste lösa detta alltså....Åh cut cut cut.
Är jävligt hungrig också. När jag kom hem och öppnade kylskåpet fanns det liksom ingenting. Zero, noll, nothing alltså. Gud, stackars mig.
/Frida

You're the thing I need.

Söndag idag, deppdag med andra ord. Det regnar och är grått ute, och jag är såhär trött i huvudet. Sov inge bra inatt, vaknade flera gånger och hade svårt att somna om. Ungefär som att ni bryr er? Det var iaf inte alls br00ligt. Men okej, går vidare. Jag tittade på Victorius hela morgonen, cause i'm a cool kid. Älskar Nikelodeon alltså, de är så jävla braiga. Har även suttit med Biologi och matte hela dagen. Blev klar vid 4 tiden. Och sen dess har jag tittat på film med mamma. Bounce hette den, om jag inte missminner mig. Den var mysig! Har pratat lite med Emma på msn också, och det är ovanligt ska ni veta. Nej, nu ska jag röra på mig.
/Frida


Jimi Hendrix

/Alice

SUNDAY ~ FUNDAY

Gud jag orkar inte....AHAHAHA
Skola imorgon, åhh vill inte! Men men, får väl ta och dra mig upp imorgon bitti iallafall. Och det här jäkla biologi provet vi har på tisdag får mig inte att le direkt. Dagen idag har iallafall hitills varit helt okej. Vaknade runt 8 käkade frukost och sedan skjutsade F&F ner mig till kyrkan där vi packade in alla grejer till loppisen i Camillias bil. Vid 10 stod vi sedan vid fyrispark och packade upp alla grejer på borden. Vid halv 12 så kom farmor och farfar sedan och hämtade mig igen och vi åkte hem hit. Fikade lite osv osv. Nu kommer snart resten av la familia hit och vi ska fira Elias. Ha en bra söndag allihopa! /Alice

h&m aids collection 2012

Är skita taggad på denna collection. Är egentlilgen inte alls min stil, men har snuvat in mig på dessa kläder. Ska köpa båda mobilfodralen, och kanske shortsen. '
Den släpps iaf den 26, så det är väl bara att vänta! Tagga, tagga, tagga!!
/Frida

live fast, die young, bad girls do it well.


Mongobarn!
Och så var det lördag igen. Vaknade runt halv 11 men låg kvar i sängen till typ 1. Kände då att det var dags att gå upp och då hittade jag edvin och pappa sittandes i soffan uppe och spelade. Satte mig ner och spelandet var i full gång. Sedan runt 2 så knallade jag vidare i huset för att få mig lite mat, tog en dusch och nu håller jag på att baka bullar tills i morgon då det kommer bli fullt hus. Elias fyller nämligen 17 på måndag så hela släkten kommer hit imorgon och firar honom. Vad händer mer idag då? Jo, sen när jag har bakat klart så ska jag hem till F&F där jag ska sova inatt och sedan imöra ska jag stå vid fyrispark på loppis, klockan 9 på morgonen... Nej nu måste jag ta och fixa mina bullar! /Alice

Och det blåser för mycket.


Somnade sittandes igår kväll, vilket resulterade i en jävla ryggvärk när jag vaknade. Var även helt täpt och hade världens huvudvärk, men det hindrade inte mig inte. Satte direkt igång och städa mitt rum. Har även möblerat om, och om en stund ska jag rensa min garderob. Det är så härligt när det är rent och fräscht!! Senare ikväll ska jag iväg hem till min kusinare, där vi ska ha tacoparteeey. Br00lt va!? Har väl inte så mycket mer att meddela, ha en fin lördag ridärsss!!! Vi hörs, ciaooo.
/Frida

Lajf is gräjt y0.


ÅH TITTA, 16 ST MINI FRIDOR!!!!
Jag är på bättre humör nu!!! Pappa kom hem med pizza och jag bah: yummieeyeeeyy. Och efter det blev allt mycket bättre. Tänk vilken matoman jag är, herregudars. Allt må vara min moders fel. Iallafall så har jag precis laddat in massa ny och fräsch musik på min spåtify lista. Har även legat och tänkt på gymnastiet ett antal timmar. Har faktiskt inte kommit fram till ett skit, men det känns ganska bra. Jag gjorde nyss världens mest skillade grej också. Ni skulle ha sett. Jag ramlade i sängen, fastnade med foten i sladden och fick datorn över mig. Då slog jag i huvudet i väggen, och det utlöste nån jävla nysning plus att jag började hosta. Det var asballt.
Åh, nu känner jag för att dansa. Och kanske hälla i min lite cola. Åhhh vilken fin fredagskväll. HAIDOO.
/Frida

Äntligen helg!

Yoooo!! Sitter här i soffan med resten av mi familia. Dagen har varit mycket bra, enligt mig. Vaknade upp med ett leende på läpparna och det har suttit där hela dagen. I skolan hände det inget specielt. Tog lite kort med resten av alla som hjälpte till att bygga teknikåttan grejen och det skulle upp på skolans hemsida, coolesh, i knöööw! Och sedan efter skolan drog jag till ica med frida och emma. Tog 4 bussen hem och när jag kom hem började jag och pappa med maten. Nu sitter jag här mätt som en padda, ja, jag sa padda och en halvtimmes telefonsamtal med farmor. Ska ta och sätta mig med biolgin en timme nu också sen blir det troligen lite TV. =)
/Alice

Åhhh snälla ta mig tillbaka!

 


KNEGPEDEÖÖÖFLHOQW.


Jag är sur. Det regnar ute. Jag vill ha choklad. Jag fryser. Jag är hungrig. Jag tror jag har feber. Jag har huvudvärk. Jag hatar biologi. Jag måste plugga. Jag hatar mitt liv. Nämnde jag att jag var sur? Jag är iallafall det. Meeeeeeeen, det är fredag. Det är helg. Och ledighet i två dagar, vilket betyder att jag borde vara glad. Och nånstans där inne är jag glad, tror jag. Iallafall så  tänker jag inte ens nämna någonting om dagen, för den sög hästballe gånger 8. Jag kom dit med dåligt humör och gick därifrån med ännu sämre. Fast tekniskt sätt cyklade jag, men ni fattar påängen. Kul är jag också, poängen liksom; På ängen. Barnhumor. När jag ändå är här så jag väl passa på att rekomendera Laughing with - Regina Spektor. Den är såhär ytterst härlig, och man blir alldeles inspererad och tankspridd av texten.
Men nu tänkte jag nog gå. Ok, hejdå.
/Frida

Teknik åttan.


Åhhhh vilken bra torsdag det har varit!! Teknik åttan tävling med klassen och vi tog oss enda till 2:a plats. Ni är så jäkla bra buddosar. Efter det tog vi iallafall bussen mot staden där Emma & jag hoppade av. Vi invigde Taco bar och fastnade där i flera timmar. Påväg mot bussen stannade vi till på Åhlens där jag köpte med mig torr shampoo hem. Det var Emmas idé som ni kanske förstår. Hon är mycket intresserad i hårvårdsvärlden och tipsar mig om olika produkter. Nå, det blir säkert bra det här, med torr shampoo alltså. Nej, nu ska jag typ röra mig vidare mot min säng där jag ska typ...läsa. Hejdå.
/Frida

I Love You.

Har haft en helt underbar dag med klassen på Uppsalas universitet där vi var med i teknik 8! Så jävla duktiga ni var! Och vad är grejen med våran klass och att vara övertaggade!? Hahah nej men, fan va härliga vi vär. Vi kom till och med 2:a ska ni veta! + Att vi hade bästa hejaklacken där! Oh yes, and we are called 8C. Kom dit överspeedade och kom hem med ett stort leende på läpparna. Fick rusha från samariterhemmet och till stationen för annars skulle jag missa min buss, men det gjorde jag inte. Jag hann med och halv 5 satt jag hemma i soffan. Har Käkat lite choklad och spelat med edvin har jag också hunnit. Ska nu sätta mig ner och ta tag i biologin! /Alice

it's time to live a little cus niggas die a lot

Bara typ ett år kvar hörrni...
Hej kära vänner! Och så har ännu en dag rullat förbi. Denna vecka har gått otroligt fort för mig. Det är typ fortfarande måndagskväll i mitt huvud. Men så är det inte hörrni för det är onsdag kväll och snart torsdags morgon. Denna dag har bara varit som en vanlig onsdag förrutom att vi hade sovmorgon till halv 10 + att jag fick skjuts av mamma å jag gick upp halv 9, fatta skönt det var! Biologi, matte, SO, kom på att jag ska göra en långklänning på sjölden och sist spanska. Sen for jag hemmåt och slängde i mig lite mat och åkte åter igen in till lilla uppsala för att dansa. Kändes som år och dar sen sist, var typ 3 veckor sen. Sjukt härligt måste jag säga. Och när jag kom hem igen vart det en lång skön dusch och lite biologi plugg. Nej men nu ska jag dra mig till sängs, god natt! =) /Alice

Skoltrött.

Wall PhotosWall PhotosWall Photos
Bilden här över beskriver nog mitt humör just nu ganska bra. Är så jävla skoltrött. Orkar verkligen inte. Varför har vi så jävla mycket plugg?
Orkar inte. Orkar inte. Orkar inte. Orkar inte. Orkar inte. Orkar inte. Orkar inte.
/Frida


Bitch im the man, don't you forget it!

Gammal bild på mig och Meli.
God kväll mina kära mofos! Sitter här i underkläder samtidigt som jag pacakr väskan och bloggar och bäddar upp sängen. Dagen idag började iaf med att jag vaknade och bara fixade iordningen mig och fick sedan skjuts till skolan. Dagen rullade på som vanligt. Fick även tillbaka musikprovet som gick riktigt bra. drog sedan till kyrkan och satt där nån timme med alla sköna människor. Rullade sedan mot station med Meli för att upptäcka att tågjäveln var inställd. Vi köpte då varsin majblomma och knallade vidare mot bussen. Kom hem runt 7 då jag bara satte mig i soffan med en skål fil och musli och kollade på criminal minds. Mamma kom hem, vi fixade mina naglar. Rakade till håret. Och nu sitter jag här och är dötrött, så god natt! /Alice

There's no one like you.


Hallåååå. Tisdag idag, gick upp ur sängen alldeles för sent och fick stressa. Räknade ingenting på matten, tränade aset av mig på idrotten och smällde i mig köttbullar i matsalen. Läste även lite på svenskan, och sjöng lite Stevie wonder på musiken. Efter det traskade vi över till kyrkan, som jag även lyckades kalla för "mitt hem" idag. Blev kinda awkward moment och jag skämdes, men det är över nu. Där fikade vi iaf och bara hängde, br00lt. Sen cyklade jag hem i regnet och hoppade i min one piece (ICKE ÄKTA SÅKLART). Läste igenom lite läxor, klippte till lite nya skal till min mobil och lyssnade på musik.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag läsa min 1D bok. Mwuaaaaaah.
/Frida

Jag Iitar inte På Någon Och Allt Är Hans Fel.

Ska nu ta och hoppa in to tha shower! Sen blir det troligen slänga i lite kläder till morgondagens idrott, lyssna på musik och sedan sova. Känner att det behövs kommer typ bryta ihop imorgon annars. Sov ca 3 timmar natten till idag, om ens det. Så mitt humör har varit piss idag, förlåt alla som går i min klass! Huvudvärkan har varit där och lika så har även mensvärken. Så har nånting att se fram emot imorgon, mer mensväääääääärk! Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan jag somnar här på stolen. /Alice


Before I Die

/Alice

HYFR, HELL YA FUCKING RIGHT

Känns som om det var 500 år sen jag bloggade sist! Torsdag, fredag, kanske? Äsh kommer inte ihåg. men Var ju iallafall på konfaläger i helgen och det var riktigt mysigt kan jag berätta för er. God mat, härliga människor, mysiga kvällar. Var dock lite mindre roligt när man springer runt ute och ska försöka gömma sig för Henok och man glider ner i en stor fet lerpöl... Hej jag heter Alice och jag är världens klumpigaste!! Shalal. Lerade som ni kanske förstår ner hela byxorna och fick ring mamma och be henne ta med ett par nya byxor till mig som jag skulle ha på konserten igår. kändes som om jag seriöst var typ 6 år gammal eller nått, ahah. Men apropå konserten, så åkte ju jag och mamma in till stockholm gick runt och kikade lite, åt på pizza hut. Och sen runt halv 7, tror jag, så var vi vid globen. När vi suttit inne i globen typ 1 timme kommer tinie tempah ut på scenen, jag dog!!!!!! Ahhhhh, seriöst vart så jävla förvånad och skit glad! Min kärlek för tinie är stooor men iaf, ca en timme senare står han där, the one and only, Drake. Tror mitt hjärta slutade slå lite när han väl kom ut på scenen och började sjunga. Han började tom med Under Ground Kings, och det underbara bara fortsatte att komma. Min kärlek för denna mannen, asså jag har inte ord! ASKVJDFDPD!! Han snackade lite, och åhh han körde inte bara låtar från hans nya album det var gammla och åhhh nu ska jag sluta för detta inlägg blev fett långt! Men det var iaf det bästa jag varit med om nånsin! /Alice


För många tårar ska rinna för att jag ska glömma dig.


Hallådär. Måndag idag, igen. Riktigt dryg dag faktiskt. Min huvudvärk valde även att spöka med mig, unfortunately. Men det beror nog på sömnen, har fått väldigt mycket för lite sömn i helgen. Fast förutom det så har jag haft en underbar helg, mina vänner är så fina ska ni veta. Jag satte mig ner framför teven och slog igång Nikelodeon tillsammans med musik, kemiboken och kakor när jag kom hem. Gjorde kemi läxan, pratade med Hanna i telefon och käkade lite kakor. Sen kom mamma hem med min 1D bok som jag har beställt. Har bara hunnit kika lite grann i den, men ser fram emot att lägga mig ner och läsa den. Sen när vill jag läsa? Gud, jag måste ha feber. Annars då? Händer inte så mycket för tillfället. Tog en promenad med mamma runt kvarteret och blev av min huvudvärk. Skönt! Nej, nu ska jag shuffla igång min spåttifyy och bara njuta av livet. Det går mot bättre tider vännusar!!!
/Frida

Vet ni hur jäkla bra ni är? Stort, stort tack för allt ni gör & stort tack för den här helgen♥

/Frida

Mega bajs trött.

Hejsaaaan! Vi somnade ganska sent igår kväll då vi alla var iprincip döda. Det var hemskt. Men ännu hemskare var när de kom in och slog kastruller för att väcka oss klockan 8. Åååh, jag orkar inte. Iallafall så har vi lite tid över nu tills klockan nio då schemat för dan sättet igång. Vi ska vara ute i snön, toppeeeen. Mysig bild också. Nejfy, vi hörs. Ciao.
/Frida


Buss.

Hejsan! Sitter på bussen som tar oss till vårat konfa läger där vi ska tillbringa helgen. Är väldigt, väldigt mega trött och har världens huvudvärk men detta blir säkert helt ok. Vi har precis kommit in i Bålsta så vi är nog strax framme. Har väl inte speciellt mycket att informera om förutom att vi lever osv. Så vi hörs väl senare ikväll. Slänger in en bildus på mig och Melius också. Ciaoo.
/Frida


Jealousy Is Just Love And Hate At The Same Time

Sitter här dö trött just nu men jag känner att ingen har bloggat sen igår kväll så får väl ofra mig lite då...
Men dagen har iallafall varit okej, var lite segt i början men det gick ganska bra ändå. Skit äcklig lunch och sen teori på HK, inte kul.. Men sen efter Hkn så slutade vi och det var hur skönt som helst! Kom hem, cyklade iväg och hämtade edvin och sen när pappa kom hem åkte vi till Gränby och handlade. Sen läste jag igenom SOn och packat och kollat på Crminal Minds. Och nu ska jag äntligen gå och lägga mig! Gd natt allesammans! =) /Alice


How To Kill The Bitches At Your School

/Alice


What Can I Do To Make You Forgive Me, My Love?

Bild på håreeeeeeeeet!
Blev ingen bloggning igår. Orkade helt enkelt inte, har tyvärr inget bättre att komma med. Var även på sjukhuset igår och lite sånt så missade i stort sett hela dagen i skolan igår. KOm typ sista minutrarna och sen knallade jag med alla till kyrkan där vi fikade och kollade på film och myste. Idag har rullat på ovanligt bra med tanke på att det är onsdag. Inte ens spanskan kändes specelt dryg idag. Vi slutade halv 4 och alla samlades direkt i aulan och ja frida har i princip redan berättat det här, men sen drog vi iallafall till remo och käkade och sedan körde vi på hårt med våra små visor. Bättre klass kan man fanimej inte ha! Och vi ka splittras om ca 1 år, orkar inte ens tänka på det, fy faen!
Nej men nu börjar klockan rulla iväg här och sov bara 2 timmar natten till idag så det är väl lika bra att jag lägger mig nu. God natt! /Alice

Talking to myself.


Hallå mina vänner! Onsdag idag, sämsta dagen på veckan. Enligt Ellen ska den 11 april även vara den mest deppiga dagen på året. Men jag är inte depp inte!!! Dagen började ganska bra, genrep inför showen. Vikarie i matte och biologi, fick tillbaka SO proven (och det gick skit bra!!!), svarvade på slöjden och jobba flitigt på franskan. Efter skolan hade vi ett sista genrep och sen stack jag iväg till Remo med mina mateos och käkade middag. Sen gick vi tillbaka till skolan och körde showen för våra föräldrar. Gick hyfsat bra ändå, känns grymt! Nu har jag precis packat klart väskan inför helgen, då vi drar iväg med konfan. Har även packat ner pengar osv inför imorgon kväll, då jag, Emma & Lisus ska iväg och se Titanic i 3D. Tagga!!!!! Iaf, nu ska jag hoppa in i duschen, sen vidare mot sängen. Vi hörs vännusar. Ciaooo.
PS. 8C, NI VAR FÖR JÄDRA GRYMMA IKVÄLL!!!!! ÄLSKAR ER ALLA, MWAHHH.
/Frida

Första dagen.

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Somsagt, första dagen i skolan efter lovet. Känns ovanligt bra faktiskt. Var inte alls trött imorse när jag vaknade, även fast jag bara fick 5 timmars sömn inatt. Dagen flöt på och fick en del gjort. Sen när vi kom till kyrkan och slog igång en film slöt sig mina ögon om och om igen. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll antar jag. Har inte så stor blogglust just nu så ska ta och avrunda. Måste öva på Jungman Jansson och kika på idrotten. Som ni ser här över så har det kommit ut jädrigt mycket heta bilder på våra boys ifrån Australien, mwaaaah.
/Frida

Nothings Fine I'm Torn

Ser ungefär ut så här i håret nu fast såklart röt/brunt.
Vaknade imorse och trodde att jag inte skulle göra ett piss, att jag bara kunde ligga i sängen hela dagen, trycka i mig det sista av mian påskägg, kolla på film bara chilla helt jäklagalet helt änkelt. Men så vart det inte kan jag säga. Nej, nej det var bara att hoppa in i duschen och dra på sig ett par jeans, fixa håret osv. För runt 3-4 så kom morfar, ingrid, david o matidla och mammas farfar. Som för övrigt knappt kan säga nånting på svenska. Men det var mysigt att träffa de iallfall och jag sprang för mesta dels runt med Nike. Vi ritade, satte nålar på en tavla som tydlig var skit kul. Knallade även runt med Nixon ett tag. Morfar, Ingrid och gammel farfar åkte runt 6-7 och vid 8 hade även David o Matilda åkt hem. Pustade sedan ut men mamma fick mig att skriva inbjudningskort till konfan och sen efter det har jag klippt mig. Blev gaaanska annorlunda från vad jag haft förut.. Men jag gillart! Ni får en bild imöra orkar inte hålla på nu. Ska ta och hoppa i sängen nu, god natt! /Alice

Jag vet att hela staden vill ha dig.


Som ni ser på bilderna här över så är jag nu, precis som resten av Sverige ägare av en one piece. Fast den är oäkta, för att förtydliga det hela. Jag har nämnligen varit sugen, eftersom att vi ska iväg till Polen med kyrkan, which means 8 timmar på en buss + 5 timmar på en båt. Ni förstår kanske varför jag ska packa ner min fina sparkdräkt. Nå, vad har jag haft för mig denna dag? Vaknade lite försent och kollade på några avsnitt oth. Sen stack jag och mamma iväg till boländerna där jag införskaffade mig sparkdräktisen. Sen tog vi ett varv på IKEA, så svenskt som det kan bli. Sen åkte vi hem och då möttes vi av Melkus med familj. Har umgåts med honom hela kvällen, min lilla pluttus. Nu sitter jag i min säng och har precis shufflat igång spått-i-fy. Kvällen ser bra ut; 30 grader i februari, alcatraz och one tree hill.
Imorgon väntar skolan, BAJS PÅ DIG DINA DUMMA SAK.
/Frida

Underground kings

Heeeeeeeej tjockis!
Yo mofos! Nu har alla precis åkt hem. De kom runt 3 allihopa och vi körde american style idag med kalkon, hemagjort mos och frysta grönsaker. Vart sedan mycket prat och mys och en hel del skratt. Gud min fmilj måste ju bara vara den härligaste. Sen runt 6 kanske? Så satte sig alla ner igen och det var fika. Sen hamnade alla på lite olika ställen i huset och jag hamnade med Elias och Edvin och spelade X-box i ca en halvtimme och sen åkte David och Matilda hem och alla hamnade i köket och det vart en hel del mera prat. Nu sitter jag här med godiset jag fick av morfar och Ingrid och lyssnar även på musica och typ kollar runt på lite olika bloggar, tumblr twitter osv. Ska väl sedan slå på prison break var det tänkt. =) /Alice

Hey, remember me? We were best friends when you were single.


Hallå!!! Söndag idag, och vanligvis hade jag skrivit ett jätte långt klago inlägg och velat ta livet av mig...eller något likande, men inte idag inte! För vi är lediga imorgon!!!! YESYESYES X8. Nå, dagen? Jag vaknade av ett sms av Lisa och en halvtimme senare var hon här. Vi typ pratade och gjorde en pasta sallad till lunch. Sen smsade vi Emma och bad na komma över och käka med oss så det gjorde hon. Sen resten av dagen gjorde vi inte så mycket. Vi låg i min säng och lyssnade på musik, satte upp min 1D poster, pratade, var ute i haglet osv. Det var iaf mysigt att träffa dem, känns som att det var år sen sist. Nu ska jag typ fortsätta göra ingenting, ciaooo.
/Frida

Söndag idag.

Sitter här i soffan och myser med Edvin. Vaknade runt 12 och sen har jag inte gjort så mycket men ska snart ta och byta om och fixa iordning mig för att morfar, Ingrid, Helena, David, ja hela mammas sida kommer i princip hit om nån timme. Och vi ska äta och prata och bara mysa. Ha en bra dag! /Alice

 

 


You Only Live Once, that's the motto. Niggah, YOLO.

Bara 8 dagar kvar nu, DdlgDLgwfWEYFG!!
Sprinturen vart på 5 km och sen när vi kom hem så stod det påskmat på bordet. Så det vart en snabbdusch och sen trycka i sig massa god mat. Fick sen leta påskägg, hahaha. Vi satte oss sen när i soffan alla 5 och körde rockband. Oh yeah, we rocked it! Sen när vi ändå var igång så körde vi såklart lite singstar. Abba och Lady Gaga, oh yeah! Det lät inte vackert kan jag lätt säga, jag själv låter som en elefant med en kråka ner tryckt i halsen. Men nu sitter jag iallafall här och ska måla naglarna, gula var det tänkt, lite påskkänsla sådär. /Alice

Tooooooooooooday

Vaknade av mitt alarm klockan 11 imorse och drog mig upp med trötta ögon och nackspärr. Drog på mig ett par jeans och en tröja. Fixade håret och sminkade mig. Hamnade sen i köket och drack en smoothie till frukost. Skulle sen springa till bussen men mamma frågade om hon fick följa med ner på stan så vi tog bilen istället, jag fick tillbaka pengar för mina byxor knallade in på monki för att göra av med mitt present kort och det gjorde jag. Vi åkte sedan upp en snabbis på Gränby där jag köpte 2 par jeans och lite nagellack. Och nu ska jag ta och byta om för att ta en springtur med pappa. Ciaoooooo! /Alice

 

 


Glad påsk!


Påskafton idag! Så härligt!! Vaknade vid 11 tiden av ett sms från Emma, gick upp och möttes av en glad mamma. Hon tog min hand och log jätte finurligt. Och sen gick hon in i sitt sovrum och sa; Titta vad påskharen har lämnat till dig!!! Och där låg 200 kronor och två påskägg. Mina päron är så fina! Har även hunnit vara inne på ww ett tag, det är så mysigt haha. Ska iväg hem till mammas släkt senare idag, och bara äta och fira påsken. Blir mysigt. Har även satt på mig min ända gula tröja, det är ju faktiskt bara påsk en gång om året!!! Gud vilket party det blev här hemma nu också, mamma dunkar musik alltså! hahahahha ok sest. Haiidooo.
/Frida

One Direction♥


Jag säger det än idag, jag förstår inte hur man kan vara kär i någon man inte känner. Men jag undrar vad fan jag är om inte kär? Dedicated, förälskad, beroende?
För dessa fem killar har någon slags inre verkar på mig, de får mig att smälta som få kan. De är bara så fruktansvärt bra. Allt de gör får mig att le. Stort.
/Frida

She plays like a broken guitar

Och så sitter jag här. Borde egentligen typ gå och lägga mig för mitt liv suger, vilket liv Alice? Jo, juste, kom på att jag har inget liv. WIHOOO. Sitter och typ scrollar på tumblah, lyssnar på gammal musik och får fett nostalgi, kollar twitter osv, osv. Nej men ska ta och återgå till min lilla Tumblah partyyyy. God natt kära människor. /Alice

Långfredag.


Hallå mina vänner. Långfredag idag, har vart en rätt bra dag. Tog en promenad med Emma efter lunch, skönt att prata igenom våra liv. Sen hoppade jag in i duschen och vid 1700 tiden kom pappas släkt hit. Vi bytte påskägg, åt gott och pratade i flera timmar. Så härligt att bara umgås. Sen har jag pratat med Hanna hela kvällen i telefon, känns som att det var 675 år sen vi sågs. Skönt att prata ikapp våra liv där också. Åh så jobbiga loven är vissa gånger, jag saknar mina vänner så. Nu har jag precis shufflat igång lite musik och sitter och tittar igenom twitter. Vi fick även veta idag att våra killar kommer till Sverige snart igen, åh vilken lycka!! Annars har jag inte så mycket mer att meddela? Ska väl hitta något annat att sysselsätta mig med så vi höööörs. Ciaooo.
/Frida

I Kinda Have A Thing For Weird British Boys...

/Alice


I'm By Myself If I'm Not With You

Vackra barn!
Drog på en 5 km spring tur med pappa vi kom hem runt halv 6 då vi fixade wook. Har sen dess typ suttit här på min stol och bajsat. Har inte haft ett skit för mig, ärligt talat. Och jag kom på att det här inlägget är jäkligt onödigt men jag skriver ändå! Jaha  nu då? Jo juste, fick just reda på att killarna snart skulle komma hit för att börja spela in deras nya platta och fatta glad jag blev!? Lyckorus x876543234567 typ. Bombade frida och hanna med sms, bombade twitter och typ sitter här och pissar på mig för att jag är så jäkla glad! Åhh om ni bara kunde se flinet på mian läppar nu asså, HAHAHAHAHA. Nej nu ska jag lägga ner här va... Ha en bra fredagskväll allihopa! =) /Alice

Soldier.

Kan inte beskriva min kärlek till detta. Till låten, till människorna, till serien.
/Frida

HEY HO!

Gammal goding!
Vaknade runt 11 imorse av ett sms från Lisa. låg kvar i sängen till 12, knallade sedan ner och fixade lite mat och sen dess har jag suttit nere och pysslat med edvin pratat med pappa o mamma.
Lagat mat, ringt till Bik Bok och snackat om skit byxorna jag köpte därifrån som gått sönder..
Så ska ner på stan imöra och få pengarna tillbaka och sen kommer jag väl gå runt på stan ett tag, leta reda på ett par nya jeans och sen har jag kvar ett present kort på Monki som jag ska göra av med. /Alice

Word.

/Alice

We Have A Million Keys But No One Seem To Fit

Blev filmmys på soffan med familjen min och sen sen när mamma kom hem så fixade hon mina naglar, det blev fransk manikyr. Och sen vart det lite mer TV med pappa och nu sitter jag och äter godis från påskägget jag fick av farmor, hihiohohhehe. Håller även på att skriva lite med musik i hörlurarna och ska sätta på ett avsnitt med prison break.
Ha en mysig kväll. /Alice

TORSDAG

Förhoppningsvis så får jag tillräckligt med pengar snart så jag kan köpa denna skönhet!
Vaknade runt 1 idag. Men jag skyller på att jag kollade på film till halv 4 igår kväll så blri allt jättebra. Låg iallafall kvar i sängen till 2 då pappa kom in till mig och frågadeom vi skulle ut och springa. Så då drog jag bara på mig träningskläderna och vi hoppade ut i solen. Sprang 5 km och det var riktigt skönt!
Tog sedan en dusch och fastnade här. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Ska nog ta och städa lite i mitt rum och fixa HK uppgiften. Så vi får se vad som händer! /Alice


Melkur♥


Bilderna här över beskriver nog min dag ganska bra. Var nämnligen barnvakt till min fina kusinare Melker. Tog med honom ner till stadsbibblan där det har ett öppet rum där barn kan leka. Så han sprang av sig massa engeri och delade ut kramar till barnen kors och tvärs. Sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här. Är på rätt dåligt humör faktiskt. Har världens mensvärk, världens huvudvärk och är skit trött. Och vi ska strax iväg till några kompisar till familjen. Inte alls på humör, men det är väl bara att vara duktig dotter..Nej, nu måste jag ta på mig något vettigt. Vi hörs. Ciaooo.
/Frida

You're under it.


AKTA, UPPBLÅST FLODHÄST PÅ IGÅNG. ah, bilden alltså..
Min dag blev inte riktigt som jag förutspådde. Jag fick ett sms från lisus som var utlåst, och som ni förstår var jag tvungen att rädda henne från detta. Så cyklade över till henne. Och då hade hon lyckats komma in, så vi käkade nudelsoppa och gick runt på manhattan, beverly hills, i london, las vegas osv. Ni vet den här fina grejen som kallas "karta" på ipads. Där fastnade vi i ett x antal timmar, vilket avslöjar hur stort brist på liv vi har. Och även hur stor vilja vi har att åka härifrån nu. Men sen cyklade jag iallafall hem igen och åt middag osv. Pratade lite med Alice, skrev klart min svenska uppsats, plockade lite och lyssnade på musik. Sen slog jag igång några avsnitt av oth och nu tänkte jag faktiskt hoppa i säng. Och jag vet att alla ni bah; Är hon seriös!? Da fuking clock is bara 12, och hon säger godnatt? Och jag bah: Men det är faktiskt så att jag ska öp tidigt imorgon och sitta barnvakt så GODNATT PÅ DIG SJÄLV.
/Frida

Already Done 2

/Alice

I'll Pay The Bills With This Guitar, We'll Have It Good, I Swear.

destroy what destroys you.A girl who loves the fashion and Paris.♥Without you, I'd be miserable at best
Fyller ut inlägget med lite bilder här också. Vad har hänt sen sist då? Jo jag lyckades till slut ta mig ner men det blev dock ingen frukost. Pappa och Edvin hade precis kommit hem och frågade om jag skulle med ut på en cykeltur. Jag föreslog dock att vi skulle ut till jaktkojan, men nej. Ingen lyssnar på mig så... HAha nej, men följde med på en cykeltur och det gjorde även Elias. Vi cyklade i förväg och åkte sedan hem, eehehe. Vi fixade ihop lite mat till oss. Satte oss sedan i hans rum och körde MW3 i nån timme sådär. Sen vart det mat igen och nu ligger jag bara här i min säng med Ed Sheeran i hörlurarna och tänker på livet, snackar lite smått med frida, skriver lite osv.
Ska ta och åtregå till det nu så hejsvejs! /Alice

Let's make magic.


Bara för att bilden är underbart bedårande och för att jag bara vill kramaaaa. Åh.
Hallååå mina vänner!!! Onsdagsmorgon och humöret är på topp. Somnade alldeles för sent igår och vaknade alldels för tidigt idag. Men det är helt okej ändå. Har legat och tittat på några avsnitt av One tree hill nu på morgonen. Så myyysiggt. Har även hunnit käka lite sallad till lunch, och fått upp mitt hår i en knut. Har även precis slagit igång lite musik och tänkte faktiskt vara duktig och skriva lite på svenskan. Sen resten av dagen blir jag nog fast vi One tree hill. Även fast vädret ute är mycket lockande. Kanske tar mig ut på en promenad ändå, hmm. Vi får väl se. Vi hörs vännusar.
/Frida

You Told Me You'd Come When I needed You

God morgon mina sköna! Haft en bra nattsömn? Det har iallafall jag haft. Efter mitt fina inlägg igår så höll jag mig inte vaken länge. Somnade runt 3 tror jag. Sovit som en stock sen dess. Har nu inte ens hunnit eller orkar klä på mig så sitter här i en mega stor T-shirt och ett par trosor ner gosad i en filt i min lilla fåtölj. Ser även att det är soligt ute så borde väl försöka ta mig ut oh göra nånting idag. Kanske kan lura med mig pappa ut i jaktkojan eller nånting sånt. Nej ska ta och fösöka resa på mig nu och ta och stoppa i mig lite mat. /Alice

Gud ni är så fina så det är inte sant!

Bruuucass♥


Satt just och läste igenom mitt tidigare inlägg, eftersom att faktorn på liv är väldigt låg just nu. Men iallafall så kom jag på att jag inte åt någon middag. Och det kan också vara därför jag mår så fruktansvärt illa såhär vid 3 tiden på natten. Har suttit, eller fakitkst legat och gråtit i flera timmar till One tree hill. Förstår inte hur jag kunde gråta så mycket. Tror aldrig jag har förbrukat så många tårar till en teveserie, så oth känn er hedrade eller något i den stilen. Bilden här över är förövrigt direkt tagen från oth, världens finaste par. Ibland iaf. Jag velar lite mellan brucas och leyton. Och hur c00la är inte romance namnen!? Oh boy, jag vet. Iaf, klockan börjar närmare sig tre och mina ögon lock börjar närma sig mina näsborrar. Which means att det är stängda, which means att jag borde sova nu. Så HAJDÅ.
/Frida

NATTEN ÄR LIKA KALL SOM DITT HJÄRTA

Hej mina käraste. Här sitter man, snart halv 3 på onsdagsmorgon. Har mått allt från skit till uberglad till gråta sönder men nu är allt okej igen. Vettefan vad som händer här just nu alltså. Skitkul att jag delar med mig av det till er också. Men, men, ni får väl stå ut med mitt tjafs om ni läser dena lilla blogg. Annars då, jo hade fin konversation med mina bebz för nån timme sen och vi, eler jaa emma kom fram till att jag skulle bli soldat när jag blr stor.
Får väl se hur det blir med den saken, men hoppas kan man ju alltid, eller inte...
Nej men nu ska jag ta och runda av detta väldigt, väldigt onödiga inlägg. Slänger in en liten låt här också.
Och ja, när jag är på sånt här konstigt humör lyssnar jag på sån här musik. /Alice

SKINNY LOVE





/Alice

 


One Direction.

Beställde just hem dessa två. Boken är ju iofs mega gammal, men jag vill fortfarande läsa den. Och tour dvdn är liksom något man bara måste se.
Så nu är det bara att vänta tills det landar i brevlådan.
/Frida

Tisdag.


Filmen igår var uber mega bra. Kissade på mig av spänningen ett tag, grät gjorde vi också. Men jag råder, gör som resten av sverige och se den!!! Alice och jag somnade iaf vid 3 tiden, och vaknade till vid 11. Sen förflyttade vi oss till soffan där vi tillbringade några timmar tilsamans med Tacos och OC. Det var fränt det. Sen fixade vi till och begav oss mot kyrkan. Där träffade vi alla våra fina vännusar. Fikade, pratade, pysslade och diskuterade i ett x antal timmar. När klockan var närmare 1930 mötte jag upp mamma, och sen promenerade vi hem. Det var fint det. Nu sitter jag här och funderar på mina stora frågor i livet. Ska jag äta middag eller hoppa över det? Ska jag titta på 30 grader i februari nu eller senare? Ska jag äta godis och bli fet eller låta bli? Svåra frågor förstår ni, nej jag måste reda upp detta nu. Vi hörs i framtiden.
/Frida

NEW INN

Tog en snabb sväng till Gränby och detta fick följa med hem. /Hanna.

Vi skiljer oss inte från mängden, inte.


Vi har precis tittat på KCA, nu ska vi ner på stan och se Hungerspelen. Den ska ju tydligen var ruskigt bra satteee. Vi hörs senare vänner.
/Frida & Alice

You're so naive, yet so

Hej. Är inte alls på något vidare humör idag. Ligger i soffan och bölar för ingenting. Har ont lite överallt osv osv, men det är nog bara något jag fått för mig. Jag funderar på vad jag ska göra åt mitt otroligt intressanta liv? Jag tänker minsann inte slösa bort mitt påsklov på att ligga här och tjura. Nej! ...Jag tror jag ska ta och rycka upp mig nu, och fixa naglarna eller något. Ja, så får det bli. Vi hörs! /Hanna.
Fortsätter med mitt sommartema. Gotland 2011.

Intressant?


Blev smsbombad imorse av Alice, hon tyckte nämnligen att jag skulle vakna. Och hon fick som hon ville också, för vaken förblev jag. Hon är förövrigt påväg hit just nu. Detta var ingen bra morgon ska ni veta. Mitt finger blödde, och min fina finne i pannan har blivit röd. Fast vad gör det om 100 år? Inte speciellt mycket. Nå, vad ska jag göra idag? Obviously umgås med Alice, eftersom hon är påväg hit. Fast hon sitter faktiskt i min säng just nu. Spooky va? Iaf, så ska hon sova här ikväll osv. Men har inte så mycket mer att säga för tilfället, så vi hörs gangstaassss.
/Frida

One tree hill.


Åh, har suttit fyra timmar i sträck och tittat på One tree hill. Det är så mysigt, och kommer verkligen ihåg första gången jag såg detta. Är för tillfället på säsong tre men har snart kollat klart på den. Brooke och Lucas är så himla fina för tillfället, åh. Sitter även och trycker i mig mina påskägg som jag fick av Emma och Lisa. Tänkte bara göra en liten uppdatering och visa att jag lever. Men ska återgå till one tree hill världen nu, hehe. Vi hörs. Ciaoo.
/Frida

Chiddy Bang - Mind Your Manners ft Icona Pop

/Alice

Mind your manners

Och så var det söndag. Blev väckt av mamma runt 11 imorse rullade en halvtimme senare ur sängen och drog på mig lite kläder och hängde med mamma och pappa till ikea. Där gick vi runt i några timmar och vi fick med oss lite smått och gott hem. Vi åkte sedan vidare till Gränby där jag och mamma sprang in lite fort och köpte sushi, men är det underbart gott eller är det underbart gott?! Åhhh me like big time! Åkte sedan hem och käkade sen hamnade vi i soffan allihopa och kollade på en film med godis och milkshakes. Och ja nu sitter jag framför datorn och har precis gjort klart min engelska grej. Diggar Chiddy Bang, och om ni inte har lyssnat på chiddy Bang har ni missat nått säger jag bara! Ha en fortsatt bra söndag peeps! /Alice

 

Störda barn......

 


3 April 2012

Hej o hå! Kom hem för lite mer än 2 timmar sen nu. Har hunnit mysa lite med familjen och typ byt om. Sov ju då hos Frithoof igår, och jag fick lite impuls att vi skulle gå på bio så då gjorde vi det och det blev ju som ni troligen läst, hungerspelen. Guuuud så bra den var! Typ sket på mig och grät samtidigt. Oj, oj, oj. Nej men sen idag så gjorde vi inte så mycket vaknade vid 11 låg kvar i sängen till typ halv 1, 1 nån gång. Kollade på OC och sen runt 4 traskade vi till kyrkan och spenderade några timmar där. Hoppade sedan på tåget med Meli och åkte hem. Har 'ven f¨tt ett påskägg av F&F med massa godis och pengar i, mihihohe. Ska nu ta och kolla på nått avsnitt av prison break. /Alice
12 DAGAR KVAR, AHHHH!!!!!

Nu vill jag ha sommar, sol & blonderat hår.

Likes | TumblrhotfashionpicsBEAUUTIFUL DISASTER. - PolyvoreINFINITE CRAZYLikes | TumblrLikes | TumblrMichelle LucaTumblrMelissaDoqan '
/Frida

Söndag första april tvåtusenelva.


Gammal arkiv bild.
Sa jag ju igår att jag skulle hålla mig vaken till 0200, men jag lyckades somna. Men som tur är så går det på teve 1730 imorgon så då ska jag banimej sitta bänkad!!
Vaknade iaf vid 12 tiden av att mamma spelade Bob Marley i hela huset. Låg kvar i sängen i 800 år och sen kom mamma in med pannkakor till mig. Frukost i sängen, yeeei. Har inte gjort så mycket sen dess, bara typ bläddrad fram en månad i min kalender, och typ läst massa dåliga första april skämt. Sitter och funderar på vad jag ska göra idag. För tillfället lutar det åt ingenting. Jag får väl helt enkelt se vart dagen tar mig. Ska iallafall sätta upp min stora 1D poster på min dörr. Viktigt!! Annars har jag inte så mycket mer att meddela. Nu ska jag typ...göra en danskoroegrafi. Ciaooooooo.
/Frida

RSS 2.0